Karşı tarafın bizi düşünmesini ve istemesini arzulamasini nasıl isteriz sizce tabii rüyalarda görmesini de bir yol var mı sizce
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
rüyada anlam olmaz
genelde kadinlar teshir mekanizmasini kullaniyor. pentiye calisiyorlar.
Yav hee sanki benimki o işlerle ilgileniyor da
:))))))))))))))))))))
Evet var. Konuştuğunuzda anlattığınız şeyleri sonuca bağlamayın. Aklında sürekli anlattığınız olayın sonucunun merakı kalacağından sizi düşünür 😜
Peki bir şey diycem bu akıllı kişi instagramda mesajlaşma yerini kapatmış ve anca hikayelerine cevap verirsem sohbet başlardı bir hafta önce falan resmen şey dedi benim yeni bir ilişkim var diye sonra da sevgilim dedi bu yalan mı sence
Neden yalan söylesin ki?
Ne alaka aqq madem ne boka takiplesiyoz aptal aptal konuşma
3 günde ne bok değişiyor o zaman beni seviyor
Çok seviyesizce yorumlar. Toksik bir kişilik gibisin 😁
Yav hee
Aslında büyüyle olabiliyor bu
Güldürme ne büyüsü sanki kızılcık
Örneğin bir yumurtanın üzerine yazılıyor bir şeyler, sonra o yumurta sıcak küle gömülüyor.
Öyle etkili bir büyü ki anlatamam
Eee ohaa yok artık
Ciddi olamaz aşık mı oluyor yani
Adı ne oluyor bilemem ama seni deli divane arzuluyor, deliler gibi aşık oluyor, tapıyor hatta
Çok merak ettim aboooo hiçbir karı kızda olmasın
Bazen görmüyor musun, at suratlı bir kadının yanında çok yakışıklı, aslan gibi bir adam?
Nasıl oluyor bu sanıyorsun?
Eee ohaaa inanmıyorum yanii abooo ama haklısın harbiden de
öyle işte
Başına geldi mi böyle bir şey
Geldi
Daha doğrusu büyü yaptıran bir arkadaşım oldu
Sonra noldu peki araları nasıl yani
Nişanlandılar
1 yıl nişanlı kalıp sonrada evlendiler
Aaa ne güzel tabi sevdiği adam ve sevdiği kadın keşke büyü değilde normal şartlar da olsaydı da neyse
Sana bir sey sorsam bakalım ne düşünürsün
Sor
Biri var ne olabiliyorsunuz ne de birbirinize bakmaktan geri duruyorsunuz o zaman ne yapardın?
büyüyle bağlanması kolay bir durum bu
Hayır ya abartma sanki karı kız mevzusu
Aynen öyle
Niye bana bunu yapıyor neyin kafası neyin intikamı anlamadım aynı dizilerdeki gibi resmen
Belkide seni istediği kıvama getirmeye çalışıyordur
Erkekler bunu hep yapar
Belki de öyle bazen bende çok şüpheleniyorum ya da bile isteye kiskandiriyoe
Bile isteye yapıyor onlar
Sırf kıvama getirmek için
Hey allahim yaa sonunda o karı kızda boğacam o olacak ne alaka nerden çıkarıyor anlamıyorum
Hepsi birlikte olarak seni kullanmak için
Gerçekten neyin peşinde aptal çözemedim asla kullandirmam ama duyguları niye böyle ona da anlam veremedim anca kafede oturup çay içer mal gibi artık ne bok karisitiyorsa
Bilemiyorum
İllaki bir halt karıştırıyordur
Bencede kesin öyle yani bu haller hareketler falan
Hesabını kapatıp açtıktan sonra bilakis normal mesajlaşma kısmını kapatmış kim hikayesine falan cevap verirse öyle sohbet etme şansı oluyor ben genelde bazı hikayelerine cevap veriyordum o da sohbet açıp konuşuyorduk ama sonra bir sry yaptı çok şaşırdım sanki Leyla dizisi başlıyım resmen beni deniyor pes dedim yani
Tam bi çakalmış
Kendini uyanık sanan kepaze
Böyleleri büyü dahil her şeyi hakkediyor ya
Nasıl yani bu hareketiyle mi çakal diyorsun
Tam bir kepaze harbiden de ama duyguları da tam gaz herhalde çok tuhaf
Öylelerinin tek duygusu sekstir
Güldürme bence alakası yok bununki biraz farklı bence öyle olmasa bana çoktan teneke bağlardi bid sey var da ne işte
ne yani seni beğenmediği içinmi?
Begenmese 3 ay konuşup iyice birbirimizi tanır miydik
Beğense sen şu an "Karşı tarafın bizi düşünmesini ve istemesini arzulamasini nasıl isteriz sizce tabii rüyalarda görmesini de bir yol var mı sizce" diye sormazdın.
Demek ki arzusu başkasınaymış
Dedim ya normal mesajlaşma kutusunu kapatmış diye kim hikayesine cevap verirse onla konuşma başlar diye birkaç gün sonra ya da hafta sonra diyim bana şey dedi "aslı anlıyorum seni dedi benim yeni bir ilişkim var yazmaman daha doğru olur zora sokma beni olur mu dedi kabak gibi sonra her şey bir o derece değişti bilerek yapıyor
Dün bir kitapla çerez paylaşmıştım kitabın adı da "unutursun"bugun bu cacık da hikayeyi gördü resmen ona karşılık kendi eski bayat bir fotoğrafını paylaşıp altına da "yaptıklarıyla gözümden küçülenleri arama adlı fotoğraf"yazmid aman ne laf ne diyorsa artık bilakis bana gönderme
Aklı sıra gönderme yapıyor yarım akıllı
Aynen öyle allahin yarım akıllısı o fotoğrafı da daha önce Bin kez paylasmistir dediğin gibi aklınca mal başlıyım bir halt karisitiyor valla ama ne "unutursun lafına karşılık yaptiklariyla gözümden küçülenler arama adlı fotoğraf diyip:)) böyle yapmış sokuk ne göndermesi şimdi bu ya da unutmazsin sen beni mi diyor ki
Yani noldu şimdi ne bok oldu "yaptıklarıyla gözümde küçülenleri arama adlı fotoğraf ne aq sevgilisini koysa da görsek aq ona
Amaan ciddiye bile alma.
Şimdi kendi kendine ne laf soktum ama falan diyordur geri z.
Kendi ne haltmış ki, gözünde küçülüyormuşsunda, bak bak o yarım aklıyla büyük laf ettiğini sanıyor :)
Aynen öyle aklınca üç günde hep durumu değişiyor ya bir yeni ilisikim diyor bir kız arkadaşım diyor bir de sonradan da sevgilim sevgilisi varsa benle niye uğraşıyor awqq
ya takma engelle gitsin bence
Ya bu gerçekten kimi seviyor niye bi insanı sınıyor ya da deniyor madem neyin kafası harbi hem ortalığı bu karisitiyor ondan sonra bi suçlu arıyor mal bütün duygularımızın içine etti sokuk bilerek yapıyor can yakmak için
Onu kafandan silersen canın yanmaz.
ya da büyü falan gerekir ne bileyim işte
Keşke şöyle bir karı kız paylaşsa da bir çatlasam madem var paylaşsın da gorek koca karı gibi cafede oturup canlı müzik dinlemesi değil mal
yok ya, blöf yapıyordur çakal, seni sinir etmek için, öyle algı yapar erkekler
Ya da resmen tepki ölçmek için falan ne yapacağımı merak ettiği için laf sokmayi biliyor ilk defa böyle göndermeli bir hikaye paylaştı Valla bir de aralıklarla yazıyorsun cart curt demişti beni zor durumda bırakıyorsun demişti şimdi neyin laf sokması bu
ya takma ya sil at
hayat devam ediyor
o kaybetti sen değil
Bir de o bayat eski fotoğrafta şey yazmış ya yaptiklariyla gözümden küçülenleri arıyordum diyip gülmüş gülmesine sinir oldum mal direkt lafi bana sokmuş ben ona o günden beri ne mesaj attım ne başka bir şey zaten ne yapmışım af buyur
Sil gitsin, engelle sana gönderme yapamasın
Ben anlamıyorum sevgilisi varsa bile bana niye hala gönderme yapıyor onu çözemedim 5 gün önce ses atmisti ona itafen yazdım "yazma lan yazma sevgilim var diyorum mal gibi yazıyorsun bilerek zor duruma düşünüyorsun beni demişti sakat başlıyım ne duyguymus bile isteye
Engelle görsün bakalım
Yok eğer hala aklın ondaysa, bir şekilde pişman edip kendine döndürmek istiyorsan o zaman başta dediğim gibi büyü falan gerekir
Güldürme ne büyüsü sanki karı kız var ortada benle niye uğraşıyor derdi ne yani gerçi biz birlikte de olduk o zaman neyin kafası aq
Büyü dediğim şey onu senin köpeğin etmek içindi
Kari kızla nabiyor bu anlamadım gitti
Bilemiyorum artık
Yanii Hani kimle konuşuyor karı kızla ne halt çeviriyor madem niye yazmamı istemiyor işte ve bu olay şöyle oldu "Arda bazen seni anlamadığım için kalbini öküz gibi kırdığım için özür dilerim demiştim sonrada anlıyorum aslı benim yeni bir ilişkim var yazmaman daha doğru olur artık demişti
Aranızda cinsellik varsa, artık sana ulaşmış demektir ve başka arayışlara girer
Erkekler öyledir işte
Yav abi bir sey peşinde diyorum ya işte
Ne güzel diyorum kabinide kırdıysam anlamadıysam özür dilerim diye sonra da diyor anlıyorum aslı diyor benim yeni bir ilişkim var diyor yalan olduğu düpedüz belli işte ben dedikten sonra mi o geliyor aklına aqq
Başka bir kızın varlığı Yalanda olsa gerçekte olsa sonuçta seni istemiyor canım
Öyle olsa birbirimizi takipten cikariridk üzerine laf sokmalı göndermeli hikaye paylasmazdi ve üzerine takipte kalalım birbirimizin hikayelerini görelim demezdi de mi ama şekerim
Bunu bilemezsin canım
Erkekler tuhaf mahluklardır
Sokayım ona ben
Böyle küfürlü konuşma sana yakışmaz ablam
Takma kafana
Abi ne nane istiyor o zaman tamam okey kıskanıyorum açıkça belirtsin o zaman yok göndermeli hikayeler yok bilmem ne
sen onu seviyormusun hala?
Seviyorum tabii hoşlanıyorum duygularım var niye uğraşıyor hala
peki ilişkiye girdinmi onla?
Evet sadece 1 kez
Yani bekaretini verdin ona
mantikli
Yav he