Mesela gpnel burcu, ay burcu falan var. Bunlar nedir? Gökyüzünde "burç" nedir mesela?
İnsanlık binyıllardır gökyüzünde yıldızları izler. Modern bir "din" olarak da burç muhabbeti yapılır da, nedir bu burç?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela gpnel burcu, ay burcu falan var. Bunlar nedir? Gökyüzünde "burç" nedir mesela?
İnsanlık binyıllardır gökyüzünde yıldızları izler. Modern bir "din" olarak da burç muhabbeti yapılır da, nedir bu burç?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
astrolojik ya da bilimsel anlamda asla aciklayamam cunku bu konu ne alanim ne de kisisel bir arastirmam oldu. bazi donemler durduk yere gece uykusuz kaliriz ya da bas agrisi yasariz, bu genelde ayın hareketlerinden kaynaklıdır veya baska gezegenlerin biseyleri yuzunden 😁 aciklayamiyorum iste. ayni o sekil, dogdugumuz anda yıldızların yerlesiminden kaynakli karakterimiz uzerinde bazi etkiler oluyor bence. mwsela ben oglak burclariyla sorun yasiyorum diyemem ama sorun yasadigim kisiler hep oglak burcu cikti, hatta aralik oglaklari ozellikle, onlarla daha cok sorun yasadim. belki rastlantiydi bilemiyorum. burcum aslan, aslan burcunun butun ozelliklerini tasiyorum. gunes burcu baskalarina, yukselen burcu kendinize olan bakis acinizi ifade eder derler, yukselenim yengec, baskalarinin yasadiklarina karsi asiri sogukkanli olmama ragmen kendime karsi asiri duygusalim, bunu da yengece bagliyorum. gibi gibi. inanc meselesi bu, tıpkı bir din gibi, bilimsel olarak aciklanamiyor ama dunyadaki tum bilim insanlari toplansa burclar yalandir dese ben yine inanacagim 😄
İnan ya da inanma, o önemli değil. Ama burç olayı nedir? AI cevapladı. Zodiak denilen, 12 (bazı durumlarda 13-14) takım yıldızının gökyüzünde sıralı olduğu dizi. Kale burcu gibidir, daireseldir. Onu spruyodum
evet aynen, 12 tane takimyildiz var, yildizlari biseylere benzetmisler, isimleri ortaya cikmis