Astroloji & Burçlar Aralık ayı yengeç burçlarına neler getirecek? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 24 Haziran doğumlu bir yengeç kadını olarak bana aşk kariyer sağlık vb hakkında bir tarot açar mısınız? Yengeçleri bu ay ve 2025 ye bu yıl neler bekliyor?Birini hafızamızdan çıkarmak için hangi rune sembolünü kullanmalıyız?Görsellerim nasıl? Aralık ayı yengeç burçlarına neler getirecek? Cevapla Doğum Soruları Kadın Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% Yay 1 yıl Bilemiyorum ama tüm iyi dilekleriniz kabul olsun🙏🏻 1 2 Yorumla birsuskuncicek Yengeç 1 yıl Seninde Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay 1 yıl Amin 🙏🏻, teşekkür ederim 🍀 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% Yay 1 yıl Güzel görünüyor 1 1 Yorumla birsuskuncicek Yengeç 1 yıl Aynen Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. güzel şeyler 1 1 Yorumla birsuskuncicek Yengeç 1 yıl Umarm
Kivircikpol Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% Oğlak 1 yıl Normalde inanmam ama aslan burcu içinde baksa biri hiç fena olmaz 1 1 Yorumla birsuskuncicek Yengeç 1 yıl Şans getirsn Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% Koç 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 477 cevap paylaştı. 2025’te ikizleri ve yengeçleri kapatacağız hzhxjssj 1 2 Yorumla birsuskuncicek Yengeç 1 yıl Kapatmayn kafeslerdeyz zaten Yorumla öğrenimelemanı Koç 1 yıl Aşko bilemiyorum seni sevdiğimden belki seni kapatmayız ama diğer yengeçler ve ikizler yallah kutuya Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 32 , eic 42% Aslan 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 383 cevap paylaştı. Ben aslan burcuyum ama yengeçi bilmem. 1 2 Yorumla birsuskuncicek Yengeç 1 yıl Aslanlar lider Yorumla SAblaK Aslan 1 yıl Başka şeylerde varda söylemicem. Yorumla
tanıkoyan Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% Başak 1 yıl Bir şey gelsin artık biz yengeçlere 1 1 Yorumla birsuskuncicek Yengeç 1 yıl Aynen ya Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 Başak 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 713 cevap paylaştı. Deniz getirir deniz. Kenarında takilirlar 1 2 Yorumla birsuskuncicek Yengeç 1 yıl Süper Yorumla respectemir Başak 1 yıl Hihi Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% Yay 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,4b cevap paylaştı. şans 1 1 Yorumla birsuskuncicek Yengeç 1 yıl Şans lazm bana Yorumla
Hhkkj Takip Et Xper 3 Yaş: 31 İkizler 1 yıl bence geçmişi düşünmeyi birakirlarsa daha mutlu olacaklar her insan için de bu geçerli 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% Akrep 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 636 cevap paylaştı. İyi şeyler 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar