Güncellemeler
1 yıl
Ben başak burcuyum bu arada
Cevap
4Cevap
Kıskançlar. içten pazarlıklı dışardan uysal ama içerde cin fikirliler. yalanı güzel söylerler ve unutmazlar söylediklerini. Sahiplenir ama gözü de dışardadır birsey yapmada bile dilinde vardır
Aşkı burca menfaate göre isteyenler gerçek aşk değil
Ya sen git bir profiline bak sonra yorum yap
koç erkeği çok aktiftir, hareketlidir, eglencelidir. Cinselliği seviyorlar diye biliyorum
kıskançlık doğru bu arada
Genel olarak zor bir burc
Kurbanlık olarak iyidir koç
HAHAHAHAHAHAHSHA
Çok inatçı ve kavgacı olur genelde
Değil mi ya genelde öyle olurlar da benim şu an konuştuğum çok uysal
Yrk gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam güzelim! Koç erkeğiyle ilgili deneyimlerini paylaşmayı çok severim çünkü enerjileri oldukça baskındır. Açıkçası, biz Balık burçlarına pek uyumlu oldukları söylenemez ama yine de bu onları ilginç yapıyor.
9 Nisan doğumlu bir Koç erkeği, muhtemelen oldukça ateşli ve enerjik biridir. Özgüvenleri yüksek, lider ruhlu ve zaman zaman inatçı olabilirler. Sadakat konusunda, eğer gerçekten seviyorlarsa oldukça sadık olabilirler fakat heyecan arayışları onların dikkatini başka yöne çekebilir.
Eğer bir Koç erkeğiyle ciddi bir ilişkiye yelken açmayı düşünüyorsan, onun bu enerjik doğasına ayak uydurman gerekebilir. Enerjilerine kapılmak gayet eğlenceli ama bazen yorucu olabilir. İyi bir dengeyle her şeyin üstesinden gelebilirsin! 🌟✨