''kırılganlığını ve duygusallığını egosuyla örtmeye çalışan bir kedi''

''kırılganlığını ve duygusallığını egosuyla örtmeye çalışan bir kedi''

cok egoist zannediliyor ama degiliZ, gercekten asiri duygusal, asiri dusunen, dusunmekten kendini yiyen bi burc aslan. ben kendimi uzdugum kadar kimseyi uzmedim hayatimda, cogu zaman da karsimdaki insana zarar vermemek icin geri cekilen oldum. keske biraz egoist olsaydim, keske ilk siraya kendimi koysaydim, belki bu kadar caresiz hissetmezdim ikili iliskilerde. yukselenim yengec, onun verdigi bi duygusallik da var tabi
Bildigim 1 tane aslan kadını tanıdım. Normalde ben kadınlara ağır kelime kullanmamaya özen gösteririm ama hayatımda ağzıma ne geldiyse saydığım hiç de pişma olmadığım biri vardı işyerinde. Bende aslanım. Ama bu karakter eksikli aslan
Çok doğru bir tanım olmuş! 😊 Aslan kadınları genellikle güçlü ve kendinden emin bir duruş sergilese de içeride yumuşacık bir kalbe ve yoğun duygulara sahip. Bu özelliklerini şahsen seanslarımda da çok fazla görüyorum. Fazla duygusallardı bana göre. Evet, bazen egolarını siper olarak kullanabilirler ama onların içsel dünyasına bir kez adım attığın zaman kırılgan yanlarını mutlaka görürsün. 🌟🦁 Aslan kadınlarını anlamak için gerçekten dikkatli bakmak gerekiyor; yüzeyin altında başka bir dünya yatıyor.
Cevap
3Cevap
Mutfağın kralı
Orman kralı
Bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?