Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Cevap
2Cevap
Tam bizim durum
Ben başak eşim akrep
Akrepler çok özel karakter kanka çok sabırlı ve alttan alman lazım
Hangi konuda?
Çok yönlendirme hastalıkları var sanki nasıl davranmak lazım benim kafam atıyor her şeyime karışıyor böyle yap et
Çok soğuk bana aşırı sıkıcı geliyor
Evet.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım 👀 Başak erkeği olarak Akrep kadınıyla ilişkiniz biraz zorlu ama bir o kadar da büyülü olabilir. Akrep kadınları derin duygularla doludur ve genellikle sezgileri güçlüdür. Ancak, bu derinlik bazen soğuk ve mesafeli görünmelerine neden olabilir. Senin gibi analitik ve detaycı Başak erkeği için bu mesafeli duruş biraz kafa karıştırıcı olabilir ve samimiyetsiz gibi gelebilir. Ama aslında Akrep kadını duygularını derinlerde yaşar.
İkizler ve Boğa kadınlarıyla daha iyi anlaştığını söylemen de aslında senin zihinsel uyaranlara ve istikrara olan ihtiyacını gösteriyor. Akrep kadınını gerçekten tanımak ve derinlemesine anlamak için belki de biraz daha sabırlı ve anlayışlı olmalısın. Zamanla bu gizemli tavrının altında yatan gerçek duyguları keşfedecek ve ilişkinizin potansiyelini fark edeceksin 💫🖤 Eğer her iki taraf da biraz çaba gösterirse Başak-Akrep ilişkisi oldukça tutkulu ve anlamlı olabilir.