Anlaşırsınız, Çok iyi uyum olur, denilen bir burçla, hiç anlaşamadığınız oldu mu?

Örnek veriyim. Yay burcuyum. Yayla, koçla, ikizlerle, internette anlaşırsınız, çok iyi uyum olur falan diye yazıyordu, ama tanışınca hiç anlaşamadım. Özellikle koçla, koçun manipüle edişi. Aşırı kıskanç ve baskıcı yapısı, özgür ruhumu sarstı arkadaşlar. Kısıtlayan tavırları, özgürlükçü yayı mutsuz eder. Bunu neden astrologlar yazmamış onuda burdan soruyorum. Koç burcunun kıskançlığı meşhur. Hepsi kıskanç zaten. Yükseleni koç olsa oda aşırı kıskanç. Yay erkeği kıskanç istemez. Özgürlükçü adamı baskılarsan olmaz. Ama neden yüzde yüz anlaşırsın yüzde 70 anlaşırsın gibi yorumlar yapıldı anlamıyorum. Ayrıca yay burcu, yine bir yay burcuyla da anlaşamaz. Özelliklerimiz aynı ama benden bi tane daha istemezdim. 😅 Ben kendim kendime katlanamıyorum bide karşımdakine nasıl katlaniyim. Bence zıt özelliklerde olan burçlar birbirini tamamlar. İyi anlaşır. Sevgi de olunca herkes sevdiğinin huyuna suyuna gider, olur bu iş diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Anlaşırsın denilen burçla anlaşmadığım oldu
Genelde anlaşıyorum, anlaşırsın denilen burçla
Arkadaşca anlaştık, sevgili olarak anlaşamadık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Anlaşırsınız, Çok iyi uyum olur, denilen bir burçla, hiç anlaşamadığınız oldu mu?