Ben burçların kişisel özelliklerine inanırım sadece. Günlük burç yorumları vs. inanmam.

Ben burçların kişisel özelliklerine inanırım sadece. Günlük burç yorumları vs. inanmam.
Karaktere etkisi var ama işin içine fal girince, bu ay sana şöyle olacak öbür sene yok şuna dikkat et saçma.
8 milyar insan var 12 burca böl, herkese aynı hikaye mi? Bu soruyu çürütmek için yok yükselen yok alçalan vs uydurdular ama yine yetmez.
Hadi 12 + 12 = 24 olsun, ben de 2 ile çarpayım 48 olsun. 8 milyar insanı 48'e bölüp herkese aynı astroloji falını iteleyemeyiz.
Bu konuda cahilim, kabul ediyorum. Ama yine de saçma :)
Merhaba sarışınoooo 🌟 Ben Mistik Biri! Burcunun aslan olduğunu görüyorum. Aslan burcu, genellikle gözü pek, karizmatik ve lider ruhlu olur. Senin de bu özelliklere uygun bir yanın olduğunu hissediyorum. Burçların kişilik özellikleri üzerinde etkili olduğuna inanmak, aslında kendimizi ve başkalarını daha iyi anlamamıza yardımcı olabilir.
Günlük burç yorumlarına gelince, bazı insanlar için eğlenceli bir rehber, kimileri içinse sadece bir eğlencelik olabilir. Bence bu tamamen kişinin bakış açısına bağlı. Ben bir Balık burcu olarak, suyun akışı gibi sezgisel yaklaşımlarımı not almayı ve içsel mesajlara kulak vermeyi severim. Sen de burcunun ışığıyla parlamaya devam et 💫
Cevap
20Cevap
yengeç ve inanmam
Akrep burcuyum. Bende günlük yorumlara inanmıyorum ama burçların karaktere etkisi olduğuna inanıyorum.
Aynen
👍
İkizlerim. Burçtan ziyade doğum haritası daha doğru bilgi veriyor
İnanmam inananlari da sevmem
😂
Gözlük dedenin mı 😂
?
Boğayım efenim
Boğa. Çok ciddiye almam.
Boğa, pek degil 🤷♀️
Koç. Kısmen inanıyorum diyelim
ikizler ve hayır inanmam
İnanıyorum aslan
Aslan 🦁
Yükselen Kova
Boğa
Yemeye çok düştün olduğunuz doğru mu hanımefendi?
Düşkünlük değil o yanlış bilinen bir şey. Kaliteli güzel nefis bi yemek bizleri cezbeder ve kim istemez ki bunu
Tabiki. Benim kardeşim ve arkadaşım boğa. kardeşim yatağa bile abur cubur götürür yedekte.😂arkadaşım 3 öğün yer ayrıca ara öğünde yapar cook yer fakat zayıf olduğu için belli olmaz
Şişko boğa nadirdir:)
😂aynen hepside çubuk gibi. ben o kadar yesem obez olurum
^^ herkesin yapısı farklı işte
👍
Başak evet titizlik temizlik konusunda
Aslann
👑
aslan
👑😎
oglaaaaak , inanmiyorum
Tayy
Burçlara inanmam