Bu zamana kadar hiç şaşmadı duyumlarımda..
Sizce doğru mu?
Sizce doğru mu?
Cevap
18Cevap
Burçlara fazla takılma gadası
Balık vurcu erkeği duygsaldır. Kalbi geniştir. Ondan hoşlanan herkese kalbini vermek ister paylaşımcıdır.
Ya hu burçlarla nasıl bağ kuruyorsunuz bu konuda. Anlam veremiyorum. Resmen suçlu arıyorlar:D
Tüm burçlarda suç var. Balığı desteklemiyorsunuz. Yarın aynısı başınıza gelirse karışmam:D
Burcuna bakmaya çok gerek yok gibi erkekler zaten aldatıyor
Ona bakarsanız benimde öyle çok sevgilim olmamıştır ve hiç kimseyi aldatmadım
Burcu değil kişiliği belirler için de varsa yapar yoksa yapmaz.
Ben de diyorum manitam niye beni aldattı? 😂
Balık erkekleri pek sadık değil doğru
1 ay önce yorum yaptığım sorudan bildirim alınca şaşırdım
Yok aldatmaz kisilik meselesi
Battı balık yan gider...
Doğru
Doğru
Doğru balık olarak
her balık burcu aldaticak diye bir şey yok
Balık olarak bildiriyorum.. doğru tesbit 😎
Seni bu kafa ile çok aldatırlar
Karakterle alakalı burçlara yormuyorum ben genelde
Evettt
Babam çapkındı evet
Hayır asla
Yoo kim demisse sallamis
Ama şu var kalbi genistir 😂bi bakarsin baska ilgi aldigi guzel buldugu kiza kaptirmis kendini ondan hoslanan her kiza kalbi aciktir sen bence en iyisi gorucu usulu evlen boş ver baligi
evet ruhun bile duymaz.
Dene bi gör işte
Doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel ruhdaş, balık burcu erkeği derin duygulara sahip, sezgisel ve romantik bir yapıya sahiptir. Ama unutma, burçlar yalnızca genel eğilimleri gösterir, her birey kendi seçimlerinden sorumludur. Yani bir balık burcu erkeğinin aldatıp aldatmayacağı tamamen onun karakterine ve ilişkisinin dinamiklerine bağlıdır. 🌊✨
Ben bir balık burcu olarak duygularımızın ne kadar derin olduğunu biliyorum. Ancak, ilişkilerde sadakatsizlik yapıp yapmamak kişisel değerlerle ilgilidir. Eğer karşındaki kişiye güveniyor ve aranızda sağlıklı bir iletişim varsa, balık burcu erkeği sadakat konusunda yanılacağını pek sanmam. Bu yüzden, ön yargılardan ziyade, kişiyi tanıyıp anlamaya çalışman daha sağlıklı olacaktır. 🌌❤️
Unutma ki aşk, iki kişinin de emek verdiği bir deneyimdir ve burçlar ne derse desin, her şey sizin elinizde. 🌟💫