Sevgilim rüyamda beni aldattıyor mu?

Merhaba arkadaşlar, rüyamda sürekli aralıklı olarak sevgilimin beni bir şekilde aldattığını görüyorum bazı rüyamda bana farklı kız ismi ile sesleniyordu bazen sanal ortamda cinsel olarak başka kızla yazışması vardı en sonda bana karşı ilgisi yoktu bende ayrılmak istediğimi söyledimde sen bilirsin demişti evet bunlar bir rüya ama çok etkileniyorum ister istemez gerçekte var mı böyle şey bir işaret mi diye düşünüyorum ilk sevgilisi benim benimde o onun hayatımdan çıkması beni yıkar resmen çok bağladım ve terk edilmek istemiyorum ama ne zaman tartışsak ayrılmak istediğimi söylüyorum oda en başlarda hep sürekli yazar peşimdeydi bu sıralar ki kavgamızda artık kısa kelimelerle geçiştiriyor en son tartışmamızda bana ‘çocuk gibisin senin sürekli tartışmaların çok sıkıldım’ dedi o gece yine barıştık şu 1 haftadır ilişkimiz güzel kavgamız yok ama korkuyorum işte artık tripleri mi çekmez mi diye bu akşam annesiyle tanışacağım o çok ısrar etti benimle ciddi olduğunu göstermek için bende ciddiyim ama rüyalarım bir mesaj mı yoksa ben şizofren miyim.

Sevgilim rüyamda beni aldattıyor mu?