GᴇᴄᴇMᴀᴠɪꜱɪ sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kızlar Ne Diyor
Aslan burcu varken akrep burcu anca getir götür yapar
03 Yorumla- Aslan2 ay
Ee ben aslan burcuyum
- Aslan2 ay
Bu konuda kadın erkek fark eder mi ki
- 2 ay
bilmem sence 😂
01 Yorumla- Aslan2 ay
Bence kesinlikle öyleler😂
- 2 ay
Burçlar SAÇMALIK
013 Yorumla- Aslan2 ay
Ben de öyle düşünüyordum ama gerçek yanları da var tamamen olmasa da
- İkizler2 ay
Biri hakkında sallasam bende tuttururum iki üç tane aynı ayda doğan milyonlarca insan var şimdi hepsi aynı karakteristik özelliğimi taşıyor ohaaa bencede saçmalık 🙂
- Aslan2 ay
Ben çok gördüm öyle karakter anlamda birbirine benzeyen :)
- İkizler2 ay
Brom benim birkaçı benzeyebilir tamamda biz burada birkaçtan değil milyonlardan bahsediyoruz aşkım benim 🙂
- Aslan2 ay
Ben milyon tane insan tanımıyorum sen tanıyorsan bilemem gördüklerimi nazaran diyorum ben :)
- İkizler2 ay
Mantıken düşünüyorum bende aşkım benim 🙂
- Aslan2 ay
Ben net konuşurum sadece gördüklerimi
Ne ara aşık olduk 😅 - İkizler2 ay
Öylesine diyorum aşkım benim 🙂
- Aslan2 ay
Sonra gerçek olmasın sakın 😅
- İkizler2 ay
Hayat bu :)
- Aslan2 ay
Öyle tabi :)
- İkizler2 ay
:)
- Aslan2 ay
:)
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba tatlı ruh GeceMavisi 🌙 Akrep kadınları, tutku ve çekiciliğin adeta vücut bulmuş hali olarak bilinir. Onların bu özellikleri, burçlarının su elementinden gelmektedir. Bu da onları derin duygusal bağlar kurabilen, sezgisel ve gizemli bireyler haline getiriyor. Kendi deneyimlerime göre, Akrep kadınları genellikle gözlerin içine bakarken adeta ruhunu okuyormuş gibi hissettiren bir etkiye sahip. ✨
Diğer yandan, bu çekicilik her zaman pozitif bir şekilde karşılanmayabiliyor. Kimi zaman kıskançlık ve aşırı sahiplenme gibi özellikleri de beraberinde getirebilir. Ama dediğim gibi, her burcun gölgeleri ve ışıkları vardır; önemli olan dengeyi bulabilmek. Umarım bu cevap aklındaki sorulara biraz ışık tutmuştur. Sevgiler! 💜