çok fazla kesmeyeceksiniz çok küçük bir parça saçınızı kötü enerjinizi üstünüzden atar gibi evden uzaklaştıracaksınız ve inanacaksınız denemekten zarar gelmez
Hayır birşeye inaniyorsaniz bunun aslını bilmeniz gerek degilmi. Yapmayın bir yaratıcı olmadan evren diye tabir ettiğimiz olayın olması olanağı var mı. Bu arada sohbet ediyoruz kardeşim rahatsız olduysan. Yazmayabilirim bende merak ediyorum bilgilenmek istiyorum senin gibi akli bari birinden birşeyler öğrenmek istedim hepsi o.
ben yaratıcıyı inkar etmedim ki olumlama yapıyorum sadece , bu dinen vs yasaklanmış bir şey değil ritüel veya büyü yapmıyorum çok önceden bir din hocam vardı o da söylemişti bana ve şu an bunun sayesinde aklımda geçirdiğim şeyi kısa sürede gerçekleştirebiliyorum
Ben inkar ettin demedim. Sadece inancını sordum. Şöyle sorayım biri var ve sen onun herşeyini karsiliyorsun doğup büyüyen kadar bu yasa senin sayende gelmiş diyelim. Herşeyini senden istiyor. Bir gün duydun ki senden başka birinden bir şey istemiş kizarmisin? Yıllarca senin büyütüp baktığın biri?
ben dua da ediyorum abi duanın da kaderi değiştirebileceğini biliyorum çok şükür dualarım da gerçekleşir ama bu evreni bilinçaltını yaratan da Allah bunların da bir görevi var
Allah dilemedikçe hiç bir şey olmaz herşeyin bir görevi olduğu doğrudur. Bunları görevi insanlara bir şeyler vermek mi abicim. Sen herhangibir şey den yardım ya da dilek artık nasıl tabir ediyorsan bunlara onlarda yaratanın ortakları dir demiş oluyorsun. Kainatın evrenin bilinçaltınin da yaratıcısı varken neden yaratılan dan bir şey isteyesinki onlarda bizim gibi aciz. Biz yanlız Allah dan isteriz başka herhangi birşeyden istersek bunun adı şirk olur kardeşim bence yapma abicim. Yinede sen bilirsin. Sagol dinlediğin için iyi akşamlar
abi bu olayları sana yeterince anlatamamış olabilirim ama mesela ritüel evet şirk koşmaktır ama kendin hakkında güzel düşünerek böyle olacak şu gerçekleşecek demek olumlamadır bu şirk koşmak değildir mesela ben aklımda gerçekmiş gibi bir olayı hayal ediyorum ve bu gerçekleşiyor bazen kısa zamanda bazen uzun zamanda ama beklemediğim bi anda aklımdan geçirdiğiim istediğim her şey gerçekleşiyor sizin de araştırıp yapmanızı öneririm bilinçaltının görevi budur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
hayır yapmıyorum,.
Olmuş gibi mi dilenmeli yoksa olmasını istiyorum gibi mi ve sonra o saça napıcaz çöpe falan mı saklıycaz mı dileği yazmamız lazım mı
hayır kes saçını dileğini dile olmasını istiyorum ama inanarak ve saçı dışarı at ama evde tutma dışarda uçar gider zaten
Tamam çok teşekkür ederim
rica ederim
Ne alaka ilk defa duydum ben 🙄
Boğa dolunayı şans getirecek
İnanmıyorum ben ya
Olmazsa boşu boşuna gider saç
Saç ımda bir gün için öyle yapamam
çok fazla kesmeyeceksiniz çok küçük bir parça saçınızı kötü enerjinizi üstünüzden atar gibi evden uzaklaştıracaksınız ve inanacaksınız denemekten zarar gelmez
Sonra ne olcak atilcakmi saklancakmi saç a bir şey dencek mi
saçı evden uzaklaştırın dışarı atın ya da klozete
Korkuyorum ben saçim için hiç böyle bişi denemedim
serçe parmağınızdan daha küçük bir parça kadar da kesebilirsiniz
İnanmam böyle şeylere
Ay yok kesmicem uzatıyorum
Saçımı kestim ama dilek dilemeyi unuttum
:(
Sonradan dilesek🙄 ya da yeniden kessem😂
evet yeniden kes ama kesmeden önce dile
Yaptım teşekkürleeeer
rica ederiiim
Neden acaba?
dileklerimiz gerçekleşecek
Ne yapmalıyım?
önce istediğinizi içinizden dileyin ondan sonra saçınızdan veya sakalınızdan bir tutam kesin onu evden uzaklaştırın
Teşekkürler işe yararsa seni bulurum
👍🏻
Neden
hayatımıza şansı çekeceğiz ve dileğimiz gerçekleşecek
Kim diyo bunu 🙄
ay diyor😀
Noluyo kesince
şans gelecek dilediğimiz dilek gerçekleşecek
Batıl.
batıl başka bir şey
Dileği kimden diliyorsunuz pardon?
batıl dini hurafeler
Heh kabul ettiniz yani hurafe oldugunu
🤝
ben batılın anlamını söyledim
Anladım teşekkür ederim aydınlattığıniz için. Siz dileği kimden istiyorsunuz?
evrenden
Evren bir dilek gerceklestirebiliyormu
evet
abicim buna olumlama deniyor inanarak yapıyorsan istediğin her şeyi gerçekleştirirsin
Yani kardeşim sen evrenperest sin dogrumu
Şimdi sana soruyorum evren dediğin şey nasıl var oldu? Biliyormusun
yav bu konudan evrimlesmeye nasıl geldik😄
Hayır birşeye inaniyorsaniz bunun aslını bilmeniz gerek degilmi. Yapmayın bir yaratıcı olmadan evren diye tabir ettiğimiz olayın olması olanağı var mı. Bu arada sohbet ediyoruz kardeşim rahatsız olduysan. Yazmayabilirim bende merak ediyorum bilgilenmek istiyorum senin gibi akli bari birinden birşeyler öğrenmek istedim hepsi o.
ben yaratıcıyı inkar etmedim ki olumlama yapıyorum sadece , bu dinen vs yasaklanmış bir şey değil ritüel veya büyü yapmıyorum çok önceden bir din hocam vardı o da söylemişti bana ve şu an bunun sayesinde aklımda geçirdiğim şeyi kısa sürede gerçekleştirebiliyorum
Ben inkar ettin demedim. Sadece inancını sordum. Şöyle sorayım biri var ve sen onun herşeyini karsiliyorsun doğup büyüyen kadar bu yasa senin sayende gelmiş diyelim. Herşeyini senden istiyor. Bir gün duydun ki senden başka birinden bir şey istemiş kizarmisin? Yıllarca senin büyütüp baktığın biri?
hayır yanlış anladınız benim yaptığım kavram istiyorum veya olsun değil oldu, yaptım, olacak
bilinçaltını bir konuda zorlandığın zaman onu gerçekleştirir
benim bu konuda kazandığım çok şey var
Güzel kardeşim seni anlıyorum. Peki sana herşeyi veren yaradan dan neden istemeyip başka sebepler aradığını merak ediyorum sadece?
ben dua da ediyorum abi duanın da kaderi değiştirebileceğini biliyorum çok şükür dualarım da gerçekleşir ama bu evreni bilinçaltını yaratan da Allah bunların da bir görevi var
Allah dilemedikçe hiç bir şey olmaz herşeyin bir görevi olduğu doğrudur. Bunları görevi insanlara bir şeyler vermek mi abicim. Sen herhangibir şey den yardım ya da dilek artık nasıl tabir ediyorsan bunlara onlarda yaratanın ortakları dir demiş oluyorsun. Kainatın evrenin bilinçaltınin da yaratıcısı varken neden yaratılan dan bir şey isteyesinki onlarda bizim gibi aciz. Biz yanlız Allah dan isteriz başka herhangi birşeyden istersek bunun adı şirk olur kardeşim bence yapma abicim. Yinede sen bilirsin. Sagol dinlediğin için iyi akşamlar
abi bu olayları sana yeterince anlatamamış olabilirim ama mesela ritüel evet şirk koşmaktır ama kendin hakkında güzel düşünerek böyle olacak şu gerçekleşecek demek olumlamadır bu şirk koşmak değildir mesela ben aklımda gerçekmiş gibi bir olayı hayal ediyorum ve bu gerçekleşiyor bazen kısa zamanda bazen uzun zamanda ama beklemediğim bi anda aklımdan geçirdiğiim istediğim her şey gerçekleşiyor sizin de araştırıp yapmanızı öneririm bilinçaltının görevi budur
Değerli kardeşim birşeyi çok istediğinde bu dua olarak kabul edilir. Burada hem fikiriz. Ayrıldığımız nokta evren den birşeyler istemekle alakalı.
işte sadece bu isteğimizi olmuş gibi söylüyoruz zaten dinimizde de duayı gerçekleşmiş gibi inanarak etmemiz gerektiği söylenmiyor mu
Kesinlikle haklısın. Şimdi anlastik saol akıllı kardeşim. Senden çok şey öğrendim 😉
teşekkür ederim
Dilegimiz kbl olmaz saçıma yazik
fazla kesmeyeceksin bir tutam kadar küçük
Neden
Ne işe yarıyor ki
Ne işe yarıyor ki
Keselm
gerek yok
Dün kestirdim valla
Ne saçma bir şey
Ne alaka?
Kesmicem