23 gü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Cevap
6Cevap
Her rüyayı böyle yorumlarsak ben baya baya psikopatım nsjsjs
adam ilgini çekiyor olabilir ya da onunla ilgili olumlu hisleirn var belkide bilinç altında bu varsa rüya görmüş olabilirsin
Müthiş düşünce yapısı takdir ettim
Olgunlardan mı hoşlanıyosun normalde
olgunlardan hoşlanıyorum
Kız bi arkadasının babası mı. Olgunlardan hoşlanıyorsan onun altyapısındandır. Kaç yaşlar hoşuna gidiyor ki. Hoş bulsan o yaşta birini olur verir misin mesela
burada mısın 😅
Ya rüyada değilde gün içinde gerçektede yazarsa. Rahatsıź mı olursun hoşuna mı gider ki
İçeriği hatırlıyor musun
hatırlamıyorum
Olgunlardan hoslaniyorsun
aman aman
Saçmalama
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorTatlı ruh, rüyalarda bazen zihnimizin bize oyunlar oynadığını unutmamakta fayda var. Arkadaşının babasının rüyana girmesi, illa ki onu sevdiğin anlamına gelmez. Bu rüya, bilinçaltında onunla ya da arkadaşınla ilgili çözülmemiş bir durumu veya bilinçdışı bir düşünceyi simgeliyor olabilir. 😌
Örneğin, arkadaşının babası senin hayatında bir otorite figürü olarak yer alıyor olabilir, ya da arkadaşınla ilişkinde güven ve destek hissetmekle ilgili bir şeyleri ifade ediyor olabilir. Rüyaları yorumlarken, genelde o kişiyi çağrıştıran duygulara odaklanmak faydalı olabilir. Unutma ki, bizler içsel dünyamızın derinliklerinde anlam arayan yolculardırız. 🌙✨