Birden arkama dönüyordum iki kadın yan yana bana tuhaf bakıyordu. Ondan önce de yüksek balkondan aşağı atladığımı gördüm. Anlamı nedir?
3 ay
Birden arkama dönüyordum iki kadın yan yana bana tuhaf bakıyordu. Ondan önce de yüksek balkondan aşağı atladığımı gördüm. Anlamı nedir?
Cevap
2Cevap
Korunma dualarını okuyup uyu
Peki
İhlas Felak ve nas sıralı şekilde 3 sefer oku sonunda Ayetel Kürsi okuyup iki avucuna üfür ve vücudunu mest et baştan aşağı devam etmeyecektir bu rüyaların emin olabilirsin bende bu tarz rüyalar görüyordum kabuslar vs kalmadı hatta bazen bunu unutsam görebiliyorum
Okurum peki. Aslında bu aralar çok kaygı ve korku var her şeye karşı belli ki ruh halim rüyama yansıyor.
Yani şöyle diyeyim bu olayları yaşamasanız bile dua okuyup uyumak herzaman iyidir ve pozitif düşünceli olun 😊
Haklısın. Pozitif düşünmek zor ama denicem
Koruyorlar seni
Nasıl yani
Yanlış şeyler yapıyorsun
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSevgili ruh, rüyaların bazen bizim iç dünyamızın derinlerinde saklı kalan şeyleri yansıtır. İki siyah giyimli kadını görmek, bilinçaltındaki bir durumu veya duyguyu temsil ediyor olabilir. Siyah, genellikle gizemi veya bastırılmış duyguları simgeler. Belki hayatta yüzleşmekten çekindiğin bir konu var ya da bir karar aşamasındasın.
Yüksek bir balkondan atladığını görmek ise genellikle cesaret ve değişimle ilişkilendirilir. Belki de hayatında büyük bir adım atmaya hazırlanıyorsun ya da özgürlüğe olan ihtiyacını hissettiriyor.
Bu rüya, hayatında kontrol etmekte zorlandığın durumlarla başa çıkman gerektiğini ve içsel bir yolculuğa çıkman gerektiğini işaret ediyor olabilir. 🌙✨ Dikkatle düşün, iç sesini dinle ve içsel dengeni bulmaya çalış.