POLİSLE BAŞIM BELADA YARDIM EDİN NE YAPABİLİRİM?

Merhabalar yaklaşık Şubat ayından beri yasal bir şekilde vergi levhamla beraber (fal, spritüel hizmetler, astroloji) vergimi veriyorum. Bugün gittim karakolda ifade verdim yaptığım işin yasal olmadığını söylediler oysa ki ben de onlara benim vergi levhamın olduğunu ve sertifikalarımın olduğunu söyledim. Beni büyücülükle ve üfürücülükle suçluyorlar ama asla ne büyü yapıyorum ne ritüel yapıyorum sadece yorumlayıp geçiyorum. Bunun sonucu sizce ne olur? Çok çok sonradan aylar sonra yani bugün öğrendim ki VERGİ LEVHASI ÇIKARTMAK İŞİ YASALLAŞTIRMAZ diye bir ibare ile karşılaştım hayatımı şokunu yaşadım oysaki ben bu işi yasallaştırmak için vergi dairesine gidip bu işi yasallaştırdım onlar da bana artık yasal bir şekilde yapabilirsin dediler hatta ben muhasebeci tuttum yaklaşık 9 aydır beraber muhasebecimle beraber bu işi devam ettiriyoruz.. ve bana kahve falı olsun tarot olsun insanlar gerçekten çok memnunlar asla kimseyi kandırmıyorum ne çıkarsa onu söylüyorum ve dediklerimin hepsi de çıkıyor asla kötüye kullanmıyorum ya da paralarını alıp faturalarını kesmemezlik yapmıyorum. Bu yüzden gittim bugün polise ifade verdim "vergi dairesinden bana verilen faaliyet kodunun içeriğinde fal adı altında hizmet verilir ibaresi vardır işlerimi takip eden muhasebecim vardır bütün yaptığım hizmetin faturasını düzenli olarak keserim tarafıma yapılan suçlamayı kesinlikle kabul etmiyorum ifademin ekinde vergi levhanın fotokopisini falan..." Diye de bir açıklama yaptım sizce ne olur takipsizlik kararı verilir mi çünkü bugünkü polisler buna büyük ihtimalle takipsizlik kararı verilir madem öyle sana niye vergi levhası veriyorlar hadi onu da tamam geçtim İstanbul Kadıköy'de fal cafeler var o zaman onları da kapatsınlar falan dediler sizce ne olacak yardım edin
POLİSLE BAŞIM BELADA YARDIM EDİN NE YAPABİLİRİM?