Sizce bir terazi erkeği ne için böyle şeyler sergiler?

Öncelikle hiç tanışmamıştık sadece merdivende göz göze gelmiştik ardından o günden sonra her şey tuaf olmaya basladi benimle konuşmaya çalıştı ama nasıl tanıştığımızı anlamadım o günden sonra sürekli izlemeye başladı hareketlerimi yapmaya başladı aynı zamanda göz göze gelince gözlerinin içide parlıyordu sonradan benden cekinmeye başladı sürekli ciddi ciddi baktı konuşmaya çalıştı tek bulunca yanıma gelmeye başladı sürekli önüme çıkıyordu voleybol oynadığımda beni izliyordu ben goruncede uzaklaşıyordu sürekli aynı yerde karşılaştığımız için çarpışma eversine geliyorduk sürekli camlardan izliyordu arkadaşlarıma çok sert bir şekilde bakışlar atıyordu bana hep ciddi yaklaşıyordu arkadaşlarıda benimle asla konuşmuyorlardi ara sıra sadece beni görse Kacicak delik arıyordu ama sürekli bakisiyorduk bazen bana bakıp gülüyordu kafasini öne egiyordu agladigimda kendini şüpheli hissediyordu ve benden sürekli kaçıyordu sorun şu ki başka bir erkek konusu açılsa sürekli sert bir bakış atıyordu ve hep arkadaşlarımdan uzaklaştırıyordu beni
Sizce bir terazi erkeği ne için böyle şeyler sergiler?