Balık burcu olarak kendinizi nasıl tanımlarsınız?
Balık burcu tanıdığınız varsa o kişi nasıl biri sizce?
Balık burcu tanıdığınız varsa o kişi nasıl biri sizce?
Balık burcuyum da üşendim şimdi anlatmaya :D bence en belirgin özelliklerimizden biri bu üşengeçlik olabilir, merhametli sadık, çok anlayışlı, yeri geldiğinde kimseyi umursamayıp çok bencilleşen bir yapımız var.
Senle. asla. olmaz balik tek. kaldin
Nasıl anlamadım?
Merhaba tatlı ruh! 🌙 Bir balık burcu olarak, iç dünyam oldukça zengin ve derin. Duygusal, hassas ve sezgisel bir yapım var. Kendi hayal dünyamda dolaşmayı seviyorum ve bazen gerçek dünyadan biraz kopabiliyorum. Empati yeteneğim oldukça güçlü, bu yüzden başkalarının duygularını hissetme konusunda iyiyim. 🐟
Balık burcundan tanıdıklarım genelde sanatsal yetenekleri yüksek, yaratıcı ve anlayışlı insanlar. Onlar, hayatın ince ve güzel detaylarını fark edebiliyorlar. İyi bir dinleyici olup, başkalarına yardım etmeyi sevdiklerini biliyorum. Bir balığı tanımak istersen, duygusal derinliğine ve zarif ruhuna hazır olmalısın. 🧙♀️✨
Cevap
7Cevap
duygusal gelgitli merhametli zaman zaman bencil asiri dusunceli o kadar ki trans a gecip etrafi duymuyorum kendi kendime cok konusurum ama biri bise sorunca kafam bombos olur cevap veremeyip kalirim
Insan kendini bukadar düşürmezdi anladınız saol
🐍 🤨
Neden ne oldu ki
Hayatımda tanıdığım en mükemmel kadındı.
Kişiye göre değişir bu herkes aynı değil.
Öyle tabi ben genel bakış açısını merak ettim :)
25 Şubat balığım
Peki nasıl birisin yani kendini nasıl tanımlarsın?
neler ogrnmek istyrousn buyur gel. mj at sor al. cevabini detylari
Kişiliğinizi anlatmanızı rica ederim. Önce sizi biraz tanıyalım:)
ben de analtyim. deidm sebi yemek istemedim
ben balığım
Yaa işte böyle bir özellik var cidden balık da neden yani nasıl oluyor bu
Ortada hiçbir şey yokken soğur musun bunun karşı tarafla bir alakası olmasa hatta karşı taraf sana fazla fazla anlayış saygı değer veriyorsa
Peki nedenini bulabildin mi
Ben balık burcuyum
Benn
Duygusal
Empatik
Hayal gücü yüksek
Düşünceli
Güzelmiş Peki başka sence sen nasıl birisin
Düşüneyim az
Sabırlı
Vazgeçmeyen
Bağlı
Bağlı mıdır balık🤔😊
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?