Varsa anlatırmısınız merak edıyorum kımler neler yasamıs ğfşgpgşv
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
bu saatte hiç tavsiye etmem. zaten şu an bulunduğun yerde hepsi seni izliyor
Nerden bılıyon ızledıklerını
onlar tüm evlerde bulunurlar.. evinde bir kedi varsa onu odaya sal.. ve kedinin gözlerini izle.. o sürekli onları takip eder... sen şu an aklından cinleri geçirdiğinde ise onların seni algıladığı bir frekans yayıyorsun... eğer sınırları zorlarsan kesinlikle sana musallat olurlar.. öncelikle rüyalarında seninle uğraşırlar. daha sonra ev içinde gelişen tuhaf olaylar yaşarsın. o yüzden özellikle geceleri onları aklına getirmemelisin. gündüzleri ise onlar uyuyrlar ve çok azı uyanık olur... oturduğun evin özellikle tuvalet ve banyosunda sakin ortamlar olduğu için konaklarlar.. fakat yaydığın frekenasla odana kadar gleip bir kenardan seni gözlemlerler.
Bende musallat var zaten anlattığın olaylarıda yasadım
ben sana gerçekleri söyluyorum ve bu konuda bilgi sahibiyim... fakat sen kendini toparlayabilirsin. bu yüzden de lütfen bu saatlerde uyu ve dinlen.. ayrıca sirkeli su ile duş almalısın... bunu yapıyor musun
Hayır yapmıyorum bıde bu saatlerde hiç uyuyamıyorum ya nedense
anladım. fakat ben bu konuyu konuşmanı istemiyorum. neyin ne oldugunu kendinde zaten yaşamışsın ve bende bu bilgilere hakim olduğumdan dolayı senin iyiliğin için konuşmayacağım.. Yani cinleri konuşmak istersen sabah konuşuruz şimdi asla konuşmayacağız... beni t2ak. p edersen yarın bunu özelden de konuşabiliriz.
sana sirkeli suyu tarif etmek istiyorum. Bir çay bardağı sirkeyi bir narpıçaya dök.(sirkenin cinsi elma olsun ama diğerleride olur. fakat keskin ve güçlü kaliteli hatta mümkünse ev yapımı olsun) . narpıçaya döktüğün bu sirkeyi su ile doldur. yaklaşık 1 litre su elde etmiş olacaksın.. duşunu aldıktan sonra banyodan çıkarken bu suyu başından aşağı vücudunun heryerine dök. bir kaç dakika banyoda bekle deri sirkeyi emsin. dilersen bir kaç yudum iç. Felak ve Nas surelerini sirkeyi başından dökerken içinden okumanıda tavsiye ederim. okumasanda olur ma okurksan bu iki sure nazar ve büyü yönünden çok etkilidir.. ... kurulanmadan duştan çık.. bunu her duşta sürekli tekrarladığında zamanla hem vücudunda lekeler yok olacak hem saçların parlayacak hemde cinlerin sirkeden nefret etmesinden dolayı senden uzaklaşıp kalıcı olarak gidecekler.. ama sen çocuk sahibi olduğun güne kadar bu sirkeyi devam etmelisin.. çocuğun olduğunda sirkeye devam etmesende olur ama sağlıklıdır devam edersende faydası devam eder.. (çocuk olduğunda cinlerin musallat olduğu sendeki kapı kapanacaktır )...
bu sirkeli suyu yaptığın ilk gece uyudugunda kabuslar göreceksin.. bu iyiye işarettir.. rüyanda cinlerle savaş vereceksin.. uyandığında ise çok rahatlamış olarak uyanacaksın...
şu an uyuyamama sebebin yıldızların çok yüksek.. bu yüzden uyuyamıyorsunz. çok iyi niyetli birisin. cesursun bu farkındalığın yıldızlarından kaynaklı... her gece saat 22:00 ile 23:00 arası koyu ayran iç.. atmosfere 23 sularında dağılan bir gaz var bu gaz insanın uykusu için yaratılmıştır.. ayrıca bu gaz sabah ezanından 1 saat önce tekrar dağılır ve uyku tamamlanır.. işte sen 22 de ayranı koyu bir şekilde her gece içersen uyku düzenini toparlayacaksın kısa sürede inşaAllah... Şimdi ben uyumalıyım. Allah Rahatlık versin ve bu konuları konuşmadan sende uyumaya çalış... geçici bir durum bu yeterki sen aklını bunlarla meşgul edip süreci uzatmış olma.. iyi geceler
Takıp ettım senı bırde o sirkeyi cocugun olana kadar yap demıssın ama daha yasım kucuk ve evlenmeyı dusunmuyorum bırde yıldızların yüksek demıssın anlamadım onu?
sabah anlatacağım ama öğleye dogru ancak ytazabilirim.. takip isteğinizi onayladım.. şimdi lütfen uyuyunuz. sakin ve dinlenmiş olarak bu konuyu gündüz konuşuruz... Allah Rahatlık versin iyi geceler dilerim... Fi'emanillah
Bir gece işte gidiyorum, vaktimin çoğunu mezarlıkta geçirirdim genç iken. Tabi gündüz vakti idi. Ama o gece farklıydı neyse...
O gece mezarlığın girişinin solunda uzunca çıkmaz bir yol var yaya olduğum için dedim şöyle bir gideyim. Biraz ne olacak
Ee sonra
Uzaktan pis giyinimli yaz vakti olmasına rağmen uzun yamalı bir palto giyiyordu. Sarhoş herhalde dedim yanımdan geçerken birden ani bir hareketle kafasını çevirdi pis pis gülüyordu tedirgin oldum biran la, o an aklımdan la benim ne işim var burada dedim.
Sonrasında geriye dönmek isterken baktım bayağı gitmişim yol gözükmüyor aslında o kadar gitmedim 1 dk bile yürümedim geri dönem dedim git git bitmiyor yol neyse ilerlerken koşmaya başladım iyice korkup
En son bir dayağımı yediler o gündür bugündür uğramıyorlar bana
Ben yaşamadım da çevremde bir hocam vardı bir ara kapılmıştı ve kendi kendine konuşuyordu gülüyordu
Şehirden uzak bir yerde yaşıyorum. Bazen bebek ağlama sesleri gülüşme sesleri geliyor.
Tam 2 yıl Cinci hocanın yanında yatılı kaldım. 100 lerce anım var :)
Anlatırmısınn
Geniş bir zamanda anlatırım. Ama Artık saat geç oldu.
Peki
Bulaşmayın öyle seylere guzularım
yahu inanmayın böyle şeylere
Heee geçen oturduk sahilde içtik
Bizzat görüşüyorum ama bunu öylece anlatmak olmaz
Nasıl yanı anlatırmısınyaaa merak ettım
Beyin yapmasını biliyorum eskiden yapardım uzun zaman oldu bıraktım yapmayı
Ney anlamadım
Büyü
Cinlerşn var mı yanı Şu an
O öyle kolay bisey değildir secisi değilsin yaptığın olaya göre değişkenlik gösterir
Nasıl yanı
Sana şu kadar söyleyeyim böyle benim 10 tane arkadaşım var 20 tane arkadaşım var diyen kişi yalan söylüyor çünkü böyle bir şey yoktur ben ne yapmak istiyorsan eğer ki onlarla irtibat kurabiliyorsan onlarla görüşebiliyorsan zaten saygılarına veya yapılan işleme bakılmaz onlar zaten sana yardımcı oluyorlar ha bunu iyi niyetle kullanırsın kötü niyete kullanırsın o senin vicdanına kalmış
Ne
Uğraşamam artık ne anladıysam o 👋👋
Geçen mangal yaptık
geçen çıkarttım
ınanmam oyle seylere
Niye
ınanmadıgın sey yoktur gorunmeyen varlıkları ınsan kendı yaratır kafasında
Gercekler ama ınanmasan bıle
olabılır benı ılgılendırmıyor
Cin yok
Var