İnsanlar arası problemler bir yerden sonra yıldız düşüklüğünden mi kaynaklanır?

Ben 20 yaşındayım, bu zamana kadar ailem de dahil bir çok kişi tarafından zorbalığa uğradım. Ortaokulda ve lisede akran zorbalığına çokça maruz kaldım. Yolda yürürken bile hiç tanımadığım kız ve erkekler benimle alay ediyordu. Çirkin de değilim, eli yüzü düzgün kendi halimde bir insanım. Bir arkadaş grubum olurdu hep ben arka planda kalırdım. Sessiz biri oldum salaq, saf olarak algılandım, konuşkan biri oldum dengesiz biri olarak algılandım. Teyzem kuzenim vs. bile benden hazetmiyordu. Ben de son zamanlarda birkaç aydır ibadete ve manevi terapiye yöneldim. Bu esnada kişisel gelişim kitapları okuyarak psikolojik sağlığımı ve insan ilişkilerimi geliştirmeye çalıştım. Özgüvenimi yükselttim. Doğal taş, aromaterapi ile ilgilenmeye başladım. Zikir çekmeye başladım. Son zamanlarda farkettim ki ailem de çevrem de bana daha olumlu davranmaya başladı. İnsanlarla iyi anlaşmaya başladım. Özellikle aksi teyzem ve kuzenim benimle çok iyi anlaşıyor. Sizce bu neden ve nasıl olmuş olabilir, bir zamanlar zorbalığa maruz kalan yalnız ben nasıl insanlar tarafından sevilir bir hale geldim? Yıldızım yükseldi diyebilirim
İnsanlar arası problemler bir yerden sonra yıldız düşüklüğünden mi kaynaklanır?