Su burçları birbiriyle iyi anlaşabilir efsanesini kim uydurdu?

Akrep karıları kadar toksiğini görmedim ben hayatımda. Herşeyi onlar iyi bilir, tartışmalarda hep manipülatifler başkalarından destek almak için onu manipüle etmede üstlerine yok. Devamlı herşeyden şikayet ederler, bağırıp çığırırlar deli deli yoktan yere. Dışarda hanım hanımcık rolü oynayıp evlerinde huzursuzluk çıkarırlar. Milletin arkasından konuşup kıskançlık yaparlar. Dışarda görenler de bunları bi cacık sanır. Balığım ama balıklara kurban olsunlar. Balıklar kadar delikanlısını dürüstünü bulamazsınız hele hele kendini bilgi anlamında geliştirmiş bir balık sizin cahilliğinize katlanamaz. Nerde akrep görsem engelliyorum. Akreplerin kafa anca at gözlüğü takmış gibi sadece önlerini görüyor. Geniş perspektifte düşünme yetenekleri yok. Derin düşünme olayı asla yok. iğrenç manipülasyonlarınızla ancak hayatı düz yaşayan ateş elementlerini kandırırsınız. O sal*klar da duygusuz oldukları için çabuk manipüle olur. Kurnaz yengeçler bile sizden daha iyidir ama akrepler kadar olmasa da onlar da manipülatif.. Terazi , kova kadınlarının bku olamazsınız, en azından hava burçları objektif ve anlayışlı olmayı biliyorlar ve saygılılar.

Su burçları birbiriyle iyi anlaşabilir efsanesini kim uydurdu?