Neden bu kadar harika ötesiniz peki? Oldukça keyifli, neşeli, insanı mutlu eden, huzur veren ve sayamadığım daha pek çok özelliğe sahip olmanızın nedeni nedir? 🤭
Hayır ne münasebet canım, ben sadece yay burcu insanını iyi tanındığımı düşündüğüm için yoksa neden işletme gibi bir şey yapayım ki? Ama yay burcu kadınları hakikaten güzel bir yüreğe sahipler ondan adım kadar eminin ☺️ kendi adıma iyi ki varsın cümlesinin tam karşılığını tarif et deseler yay burcu hatunu der susarım 🤭
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
olmadı hiç
Bilmiyorum ki belki de bir sürü vardır, hiç aklıma gelmez ki sormak. Sorsam da unuturum zaten, burçlarla ilgim bu kadar 🤣
Evet oldu, sen yay burcu musun?
Evet
Neden bu kadar harika ötesiniz peki? Oldukça keyifli, neşeli, insanı mutlu eden, huzur veren ve sayamadığım daha pek çok özelliğe sahip olmanızın nedeni nedir? 🤭
Biri beni işletiyor galiba akşam akşam hayırlısı 😂😂😂😂
Hayır ne münasebet canım, ben sadece yay burcu insanını iyi tanındığımı düşündüğüm için yoksa neden işletme gibi bir şey yapayım ki? Ama yay burcu kadınları hakikaten güzel bir yüreğe sahipler ondan adım kadar eminin ☺️ kendi adıma iyi ki varsın cümlesinin tam karşılığını tarif et deseler yay burcu hatunu der susarım 🤭
Yay burcu hatunlar adına teşekkür ediyorum o vakit 😄
Cansınız daima var olun efenim ☺️🤪
🙏🏼 var olacağız her daim 😌
Bir de kitap okuyan bir yayım de tam olsun 🥹
Tamamı yalan. Abimin burcu yay bu hayatta nefret ettiğim tek insan eşi ve kendi. Ayni lagot tahta farkı yok ciddiyim
Tamami yalan iyi sallamişlar
Hiçte bile 😄
Valla bak 😄
Şahsi tecrübelerini genelleme yapmamak lazım 😅
Tamam 😄😄
Süper 😄
her burçtan olduğu gibi evet oldu
Ben yay burcuyum beni anlatıyor resmen.
Olmadı
Başak ve aslan burcu istemem o ayrı
Yay burcu çok arkadaşım var
Olmuştur biliyorum. Uzaktan eğlenceli olur 😃