Mesela hadi bir kişi yaşıyor, birşeyler görüyor vs. Ama yanındaki kişinin aynı şeyleri görmesi ve hissetmesi nasıl açıklanabilir?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ateistler ortak olarak sadece Tanrı yoktur der, geri kalan konularda inançlar farklılık gösterebilir. Paranormal olayları, varlıkları kabul edenler de ateist olabilir yani.
Tanrı yoksa, paranormal varlıklar nasıl ortaya çıkmış olabilir? Sadece merak ettigimden soruyorum ☺️
Tanrı nasıl ortaya çıkmış? Bu başka bir tartışma oluyor
Ateist diye insan dışı varlıklara inanmayacak diye bir şey yok.
Ya da rol yapıyorlar deyip inanmazlar.
Spritualizme giriyor bence o konu.
Paranormal olay diye bir şeye de inanmıyoruz ki.
Daha bir tane paranormal olayla karsilasmadim
Bende karşılaşmadım. Ama insan kendine yakın olan insanlardan duyunca ve iki kişi aynı şeyleri yaşadığını söyleyince tuhaf geliyor
Bir insanin akli dengesi yerinde olsa dahi karsilastigi her olayi aciklayamayabilir. Eger inanip kafamdan yorsaydim ben de birsuru paranormal olayla karsilastigimi dusunebilirdim. Olmadigini bildigim icin oyle olaylarin uzerine gidip bazilarinin harbiden zihnimin aldatmacalari oldugunu gorebiliyorum
Yaw insan beyni zaten karışık bir olgu☺️ Bence de zihin aldatmacası olan durumlar var. Ama sanki bazı hikayelerde paranormal varlıkların olduğuna dair ipucu veriyor gibi. Şahsi düşüncem. Ve iki kişinin aynı anda aynı olayı yaşaması, görmesi vs özellikle.
Her zaman veri eksikliginden aciklayamayip paranormal diye yorumlayabilecegimiz olaylar olacak. Bunlari fazla uzakta aramaya da gerek yok. Kuantum fizigine baksan bile gorursun. Ben bunlarin sebebinin dogaustu gucler olduguna inanmiyorum. Cunku eger bu kafada yorumlasaydik, gecmiste yildirimlar ve dogal afetler bile dogaustu guc diye yorumlanabilirdi.
Öyle bir şey yok
Hepsi hayal ürünü
Peki iki kişinin aynı şeyi görmesi nasıl açıklanır? Hadi bir kişi şizofren diyelim ya diğerleri?
Diğeride şizofren
Bilemiyorum. Şu an arayıştayım ve bazı şeylere ne kadar mantık çerçevesinde baksam da tuhaf geliyor. Mesela iki kişi aynı ormanda aynı şeyi görüyor vs.
Ne gördünüz öcümü
Ben herhangi varlık görmedim. Ama görenlerden duydum. Ve tarafsız gözle baktım. Fakat bir kişinin bir şeyi görmesi başka, iki kişinin ki başka..
Ohooo didisinin didisi
Basaksi atmış sende inanmissin
Delilik diye açıklanır olsa olsa
Paranormal olay mı varmış
öyle şeyler yok
ateiste sor
PUUHAHAHAAHAHSZHAHSGAHHS