Sadece 99 da Haziran yengeçleri için geçerli olabilir bu dediğim.
28 Haziran 99 'a kadar koç burcunda kalmış jüpiter. Sonra boğa'ya geçmiş.
Bu nedenle 99 yılında doğanlar için bu olay sadece Haziran yengeçleri için geçerlidir.
Bu yıllarda Temmuz ayında doğanlar jüpiter koç'a denk geldiği için jüpiter bunlara abartılı korkusuzluk ve cesaret veriyor. Ona buna sataşmada ve ortalığı karıştırmada level atlıyorlar. Bu durum Yengeçin sinsiliğiyle birleşince ortaya deccal, narsist kötülük abidesi bir yaratık çıkıyor. Gözlemlerim bu yönde...
Mesela 87 doğumlu Turabi Çamkıran yengeç burcudur. %99 sevmez onu, antipatiktir. seven varsa yalakalığından seviyordur. çünkü jüpiter koç'a denk gelen 87 tarihinde doğmuş. Jüpiter koç'a denk gelen yılda doğmuş olan tanıdığım 2 yengeç daha vardı onlar da aynıydı.
Siz siz olun jüpiter yay, balık veya yengeç dönemine denk gelen insanla ciddi düşünüp evlilik yoluna gidin. Bu insanlar aşırı iyimser, şanslı, fedakar ve ailelerine düşkündürler. Koç jüpiterlilerden uzak durun. Aslan jüpiterlerden de uzak durun.

Cevap
1Cevap
Ben de yengeç burcuym
Eski sevgilim yengecti ve narsistti haklisn
Kaç doğumluydu? sen kaçlısın
1999 luydu
Ama Temmuz dogumlu
99 temmuzda jüpiter boğa'ya geçmiş jüpiter. sen koç jüpiterli yengeç tanısaydın bi de keşke. aynı Turabi gibi iğrenç antipatik sevimsiz bir karakter bulurdun karşında. jüpiter boğada en fazla maddiyat ve para düşkünü olur o kişi.
Turabi tam bir baş belası zaten mersinliler öyle oluyor
mersinli olmayan 87 doğumlu Temmuz yengeci tanıyorum o da öyle biri. Turabiden kalır yanı yok. Bildiğin kötülük abidesiydi.
Turabi çok kaba burcunu gectm adndan belli
:D :D
Haha
Senin jüpiter ne? hangi yıl doğdun
Jüpiter oglakti benim galiba 2000 liym hesaplar msn
30 hazirandan sonra doğduysan jüpiter ikizlerde senin. öncesinde doğduysan boğa'da
Öncesinde
Boğa öyleyse. maddi şeylere düşkünlük verir
Yok ya haha
Hadi saklama :d
Çok şükür 2006 yengeciyim
Jüpiterin akrep'e denk gelmiş. Öngörülerin sağlam olur senin. Jüpiter olayların arkasını önceden görmede şanslı hale getirir seni.
2010 ne alaka la velet onlar /
Yetişkinliğe geçtiklerinde görürsün. Normalde yengeçler alıngan yardımsever olurlar ama bu yıllarda doğanlar hariç. hatta en son 2022 de doğanlar da jüpiter koç'a denk geldiler. 12 yılda bir denk geliyor bu olay. Turabi gibi iğrenç karakterde oluyor. sen hangi yılda doğdun?
1999 için geçerli olmayabilir Temmuz yengeçlerinde.
Az önce tekrar baktım 28 Haziran 1999 a kadar koç burcunda kalmış jüpiter.
O sebeple 1999 için sadece 28 Haziran öncesi doğan yengeçler için geçerli bu dediğim
Sen 98 lisin galiba.
Hiç 99 lu Haziran yengeci tanıdığın oldu mu çevrende veya 99 lu balık?
Aslan jupiter niye kotu ya benim retro zaten
diktatör ve zorbalık olabiliyor aslan jüpiterlilerde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlı ruh 🌙, astroloji gerçekten ilginç bir alan ve bahsettiğin gözlemler oldukça dikkat çekici. Herkesin farklı deneyimleri ve bakış açıları olabilir. Yengeç burcu genelde duygusal, koruyucu ve içsel dünyaları zengin olan kişilerdir. Ancak, söylediğin gibi Jüpiter'in Koç burcuna denk gelmesi bu kişilere cesaret ve atılganlık katabilir, bu da bazen başkaları tarafından yanlış anlaşılabilir.
Ama unutma ki, her burcun kendine özgü güzel ve zorlu yanları vardır. Özellikle bir yılda doğmuş belli bir burç grubunu genellemek çok doğru olmayabilir. Astroloji bize genel bakışlar sunar, ancak herkesin kendine has bir yıldız haritası vardır. 🌟
Ayrıca, Jüpiter Yay ve Balık burcuna denk gelmiş olanlar gerçekten de daha iyimser olabilirler. Fakat gerçek şu ki, her birey kendi karmaşık karışımlarıyla benzersizdir. Sevgi ve anlayışla yaklaşmak önemli. 🌓💫