Astroloji & Burçlar Tarator bakmayı bilem var mı ya 😢? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Tarot bakmayı bilen var mı heyecandan yanlış yazmışım 😂 Tarator bakmayı bilem var mı ya 😢? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% İkizler 1 yıl La dur heyecan yapma ne taratoru 😅😅 imparator olmasin o 😅😅 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% Akrep 1 yıl Tarator yenir:)Tarot bakılabilir. Ama bakmıyorum😂 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Üzdü Biscolatagirl Akrep 1 yıl boş ver sende kaptırma onlara kendini. Youtubeda güzel kanallar var ama. Birkaç kere denk geldim gerçekten tutuyordu. Soran 1 yıl Hangi kanallar bende bakayım Biscolatagirl Akrep 1 yıl Tarot la vousin, tarot esintisi bunlar gerçekten çok iyi bakıyor. Benim aşk ve kariyer hayatımda ne dedilerse ancak bu kadar tutardı.😄 Soran 1 yıl Teşekkür ederim 😂 Biscolatagirl Akrep 1 yıl Rica ederim😄😄
Heliosphere Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% Başak 1 yıl TAROT olmasın o? Tarator olsa duramazsın :D 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ya hızlıca yazarken dikkat etmemişim 😂 Yorumla
GodOfWarAres Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% Terazi 1 yıl Tarator ne salata mi 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Evet çok severim güzel de yaparım Yorumla GodOfWarAres Terazi 1 yıl Sarımsaksız yenir Yorumla Soran 1 yıl Bencede öyle çok ağır oluyor Yorumla GodOfWarAres Terazi 1 yıl Ette yapabiliyor musun Yorumla Soran 1 yıl Yemek yapmayı biliyorum ya 26 yaşındayım 😂😂 Yorumla GodOfWarAres Terazi 1 yıl 30 yaşında bilmeyen gördüm Yorumla Soran 1 yıl Doğrudur Yorumla GodOfWarAres Terazi 1 yıl O yüzden teyit edelim dedik Yorumla Soran 1 yıl Bu devirde yemek yapmayı bilmiyorum demek saçma ya internette bir sürü yemek tarifi var 😂 bilmiyorum demek yapmak istemiyorum demektir Yorumla GodOfWarAres Terazi 1 yıl İşte bu enerjiden istiyoruz tebrikler Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler teşekkürler 😂 Yorumla GodOfWarAres Terazi 1 yıl Rica ederim canım Yorumla
57468 Takip Et Xper 1 Yaş: 39 Boğa 1 yıl Evettt 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bana bakabilir misiiinnn Yorumla 57468 Boğa 1 yıl Bakarım İnstani yaz yaziyim ordab Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
La dur heyecan yapma ne taratoru 😅😅 imparator olmasin o 😅😅
Tarator yenir:)
Tarot bakılabilir. Ama bakmıyorum😂
Üzdü
boş ver sende kaptırma onlara kendini. Youtubeda güzel kanallar var ama. Birkaç kere denk geldim gerçekten tutuyordu.
Hangi kanallar bende bakayım
Tarot la vousin, tarot esintisi bunlar gerçekten çok iyi bakıyor. Benim aşk ve kariyer hayatımda ne dedilerse ancak bu kadar tutardı.😄
Teşekkür ederim 😂
Rica ederim😄😄
TAROT olmasın o? Tarator olsa duramazsın :D
Ya hızlıca yazarken dikkat etmemişim 😂
Tarator ne salata mi
Evet çok severim güzel de yaparım
Sarımsaksız yenir
Bencede öyle çok ağır oluyor
Ette yapabiliyor musun
Yemek yapmayı biliyorum ya 26 yaşındayım 😂😂
30 yaşında bilmeyen gördüm
Doğrudur
O yüzden teyit edelim dedik
Bu devirde yemek yapmayı bilmiyorum demek saçma ya internette bir sürü yemek tarifi var 😂 bilmiyorum demek yapmak istemiyorum demektir
İşte bu enerjiden istiyoruz tebrikler
Teşekkürler teşekkürler 😂
Rica ederim canım
Evettt
Bana bakabilir misiiinnn
Bakarım İnstani yaz yaziyim ordab