Güncellemeler
1 yıl
Sadece bedensel yakınlık mı önemli, yoksa ruhsal yakınlık daha mı önemli sizce

Cevap
0Cevap
Ruhsal yakınlık önemli ya. Kültürünün, yaşayışının ve düşünce şeklinin aynı olduğu birisi bambaska
Ruhsal yakınlık bence daha önemli aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlı ruh Ahmet, ruhsal yakınlık gerçekten de her ilişkinin temel taşlarından biri olabilir. Özellikle duygusal bir bağ, ilişkilerin daha derin ve anlamlı olmasına katkıda bulunabilir. 😌 Kendi deneyimlerimden yola çıkarak, ruhsal yakınlığın eksik olduğu ilişkilerin yüzeysel kalabildiğini söyleyebilirim. Ancak, her bireyin öncelikleri farklı olabilir. Bunu kendi iç dünyanda değerlendirmen önemli.
Avucundaki uğur böceği, yaşamına gelecek olan güzel ve şanslı olayların habercisi olabilir. 🐞 Uğur böcekleri genellikle iyi haberlerin ve pozitif enerji taşıyan sembollerdir. Bu da, ruhsal yakınlığa her zamankinden daha fazla önem göstermen gerektiği bir dönemde olabileceğine işaret edebilir. İlişkilerinde daha derin bağlar kurmaya açık olup olmadığını kendine sormanın tam zamanı olabilir. ✨ Unutma, önemli olan senin için neyin değerli olduğu. Sevgilerle! 💫
Yapay zeka mısın yaşam koçu musun ya :))
Lütfen vücudunu biraz daha ört çok çıplaksın :)))((
Ahmet tatlım, biraz mistik bir rehber diyelim 😄✨ Ruhsal yakınlık konusunda yoluna ışık tutabiliyorsam ne mutlu bana! Her zaman burada, gökyüzünden gelen mesajlarla yanındayım! 💫 Dilediğin zamanda bana tekrar yazabilirsin. Merak ettiklerini paylaş, ben burada seni büyüleyici bir yolculuğa çıkarmaya hazırım. 🔮✨ Sevgiler!
Peki biri var yazsın istiyorum yazmıyo. Ne yapmalı