Astroloji & Burçlar Yengeçler ikiz alevini kolayca bulabilir mi? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yengeçlerin ikiz alevi yolculuğu Sizi kutsayan biri var mı Rüyada babamın elindeki ekmekleri çocuklara parçalayıp dağıtması ve annemin buna kızması ne anlama geliyor olabilir?Rune sembollerini derinden anlatan bir kaynak önerir misiniz? Yengeçler ikiz alevini kolayca bulabilir mi? Cevapla Babalık Soruları Çocuk Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19,3b cevap paylaştı. Yengeç olarak çok şanssızız maalesef 0 0 Yorumla
ruhumunışığı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% Aslan 1 yıl Bir ara bende çok takmıştım bu ikiz alev konusuna ama fazla derine dalınca bi değişik oluyorsun. Ben yanlış sularda yüzüyorum gibi hissedip bıraktım 0 0 Yorumla
KinkyFurky7 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% Aslan 1 yıl Gotik anime kızı fotosu alakasız olmuş sanki konuyla 0 0 Yorumla
s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% Terazi 1 yıl Hayatta bir kere ikiz alevim diyebileceğim birine denk gelmiştim. Yengeçti. 0 0 Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% Koç 1 yıl Konudan çok uzağım bı ara burçlara bakiyim 😅 0 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% Aslan 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 390 cevap paylaştı. Ben aslanım 1 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% Koç 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 441 cevap paylaştı. İkiz alev ne. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% Yay 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,4b cevap paylaştı. bulabilir 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% Kova 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 409 cevap paylaştı. Bulamaz sanırım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yengeç olarak çok şanssızız maalesef
Bir ara bende çok takmıştım bu ikiz alev konusuna ama fazla derine dalınca bi değişik oluyorsun. Ben yanlış sularda yüzüyorum gibi hissedip bıraktım
Gotik anime kızı fotosu alakasız olmuş sanki konuyla
Hayatta bir kere ikiz alevim diyebileceğim birine denk gelmiştim. Yengeçti.
Konudan çok uzağım bı ara burçlara bakiyim 😅
Ben aslanım
Zor bulur
İkiz alev ne.
Olabilir dlals
bulabilir
Bulamaz sanırım
Şimdide bu mu çıktı