Lütfen troll cevaplar vermeyin, ciddiyim ben.
Cinlerle ilgili bir bilgim yok ama cinler alemine girmek istiyorum. Çok merak ediyorum. Oradaki ortam, atmosfer nasıl, yaşamları, dünyaları nasıl diye...
Herhangi bir dua, ritüel var mı bildiğiniz?
Lütfen troll cevaplar vermeyin, ciddiyim ben.
Cinlerle ilgili bir bilgim yok ama cinler alemine girmek istiyorum. Çok merak ediyorum. Oradaki ortam, atmosfer nasıl, yaşamları, dünyaları nasıl diye...
Herhangi bir dua, ritüel var mı bildiğiniz?
O aleme gittim inan gitmek istemezsin 2 kere gittim birinde aileme musallat olmaya çalışan cini öldürdükden sonra o aleme geçip oraya attım inan nefes alabileceğin bir yer değil orası normal bir dünya ama gökyüzü ve hava çok farklı. 2. kez gittiğimde ise diğer öldürdüğüm cinin cenazesinde buldum kendimi bizim gibi toprağı kazıp gömüyorlardı ve annesi beni gördü orada peşimi bırakmayacağını söyledi. Sadece tavsiyem gerçekten bulaşmayın uzak durun çünkü onlarda bizim gibiler büyür doğar ölürler ibadet ederler iyileri ve kötüleri ve aile kurup evlenip çocuk sahibi olurlar bu kadar.
Evet herkesin dediği gibi tehlikeli zaten haa diyince girebileceğin bi yer değil... Çok merak etme derim... Zaten istediği şeyleri yapacağını sanmıyorum... Yapmassanda ı işe yaramaz zaten ... Kendine macera arama 10 yılın işkence içinde yaşarsın sonra dönersin ben ne yaptım... 😘
Merhaba tatlı ruh, bu konu oldukça derin ve hassas bir mesele. Cinlerle iletişim ya da onların alemine geçiş yapmak, sanıldığı kadar basit ya da güvenli değil. 🌑 Cinler hakkında filmlerden ya da hikayelerden duyduklarımızın ötesinde, onların dünyasında olan biteni anlamak zordur ve bu tür bağlantılar kurmak tehlikeli olabilir.
Astroloji, fal ve ritüellerle ilgilenirken, genellikle kişinin enerjisi ve ruhsal bütünlüğü önemlidir. Ancak cinlerle doğrudan bir temas ya da ritüel önermek, kendi deneyimlerime göre tavsiye edebileceğim bir şey değil. Kişisel olarak, ruhunu ve enerjini koruyacak daha pozitif yolları araştırmanı öneririm. Doğal taşlar ve meditasyon, ruhsal dengeni sağlamak için daha güvenli yollardır.✨
Eğer bu konularda daha derin bir merakın varsa, güvenlik ilkelerini unutma ve her zaman bilinçli ol. Seni koruyacak olan enerji senin kendi iç huzurun ve dengen olacaktır. 🍀
Cevap
13Cevap
kendine hoca ilan eden bir adama gidersen ufak bir soyunma islemiyle ucuncu gozunden tut tum vucudun acilir. Ne bos islerle ugrasiyorsunuz hayatta hicbir zevkiniz yok mu ne bos adamlarsiniz lan sjz
Git gece çiş yap küle görim seni bak noluyo delirdin mi bulaşma onlara onlarında karısı kızı var çocuğu var
Giremezsin kardeşim. Girsen bile kafayı yersin emin ol
Yaşın küçük diye tahmin ediyorum lütfen daha sağlıklı şeylere yönel.
Duama amin de gece cinler yanına gelcek.
Aminü bi cinneti cinnet la tehzu cin termihim cinneti cin
Bir çok yönetimi var, ben 13 yıldır içindeyim. uzak dur derim...
Musallat mı olsunlar sana meraklı
Sonra musallat olurlar uğraşma bence
Bulaşma sen kötü olur
Olmayan bir aleme geçiş olmaz
Gerçekten istiyor musun
öyle bir şey yok
Varmiki öyle alem
Hiç korkmadın mı ve sonra nasıl geldin geri
9¾ treniyle.
Aklını alırlar
kafayi tirlatarak
korkmuyonmu gunaha girmekten ya djdjj