Şimdi arkadaşlar, normalde böyle bir durum yaşanması söz konusu değildi lakin anormal olan şeyler oldu. İçinizden belki ayıplayanlarınız da olabilir saygı duyarım. Bende bir zamanlar normal bakmıyordum ama başa gelince çekiliyormuş. Neyse konuya geleyim. Şimdi iş yerinde bir çocuk var ve benden 2 yaş küçük 🙈. Biraz hoşlanmış gibiydim falan. Sonra iş yerinden ayrılma durumu oldu ve şu an farklı şehirlerdeyiz. Onunda bana ilgisi var gibiydi ama tam emin de olamıyorum. Benimki biraz da hırsa dönüştü diyebilirim. Ama çocuğun da şöyle bir huyu var. Prenses erkek modeli. Yazmayınca yazmıyor, trip atıyor vs. (hiçte sevmem bu tipleri ama hırs yaptım Bi kere) şimdi, yardımcı olursanız sevinirim. Taktik maktük verin bir şeyler. Yani buraya kadar geldim soruyorum size, akıl akıldan üstündür diye geldim buralara. (ritüel, büyü vs hariç verebileceğiniz önerilere açığım.)
Kova burcu erkeği nasıl tavlanır?
Güncellemeler
1 yıl
Yorumlar şaka mı🙄
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kova Burcu Nasıl Bir Partnerden Etkilenir? ↗
Kafasına kova geçirsen tav olur mu acaba
Bilemiyorum.
Yapay zekaya sor gitsin.
İnsan zekasına güvendim ama hata yaptığımı yüzüme vurduğun için teşekkür ederim ama ben yine de kadın zekalarını bekliyor olucam :)
Hata etmedin. Son çare olarak söyledim. Burçlar ile bilerek ilgilenmediğim için yalnızca sade bir cevap vermiş oldum. Kendi adıma özür dilerim.
Burçlar ile ilgilenenler ayraten burçlarla ilgili yorum yaparlar. İlgilenmeyenlerse diğer yazdığım detaylara takılarak öneri verirler. İlla burçla ilgisi olmasına gerek yoktu. Mesela "burçlara ilgim yok ama şu tarzda yaklaşabilirsin... Vs." gibi bir yorum da yapabilirdin. Ama yorum yapmak için yorum yapmışsın bence
Evet, öyle oldu. Nedeni ise detaya değil başlığa bakarak cevap vermekti. Bazen detay ile başlık uyuşmaz. Bu durumda böyle aksaklıklar yaşanabilir. Öte yandan sen bu adamı çok mu istiyorsun? Epey içerledin gibi duruyor beni ve sözlerimi.
Evet
Gönlüne güzel gelen ömrüne ve ahirete de nasip ve hayırlı olur dilerim.
Ben de kovayım 😄
Bende kovayım