Birçok insan ilişkilerinde burç uyumuna dikkat eder. Sizce burç uyumları gerçekten ilişkilerin gidişatını etkiliyor mu, yoksa bu bir inanıştan mı ibaret?

Birçok insan ilişkilerinde burç uyumuna dikkat eder. Sizce burç uyumları gerçekten ilişkilerin gidişatını etkiliyor mu, yoksa bu bir inanıştan mı ibaret?
Yengeç 🦀 boğalarla dost koç ile düşman demiş ne güzelde demiş 😂 çünkü boğa ve yengeç birbirine çok güzel uyum sağlar birbirini en iyi tamamlayan burçlardir , çok güzel eş, sevgili , dost arkadaş olurlar çünkü ikisinin de aradığı tek şey güven ve samimiyettir şahsen bir sevgilim olacaksa kesinlikle boğa erkeği olsun çok isterdim çünkü sahiplenici yapıları çok hoşuma gidiyor ve bir boğa insana güven verir 😊
Niye
Hadi ya süpermiş 👍 boğalar gerçekten çok kaliteli vicdanlı, duyarlı insanlar oluyorlar
Benimde aynı işte en çokta buna üzülüyor insan , bu devirde insana gerçekten si.. ken yarıyor
Ses kaydı için teşekkür ederim 🙏 kesinlikle öyle çok haklısın 👍 ben mutluysan kimin ne dediği umrumda değil. Senin dediğin gibi , biz keyifçi rahatına düşkün insanız kafa nereye biz oraya misali 👍👍😊🏵️
Aynen öyle 👍😂😂
Cevap
2Cevap
etkilemez
Doğru. Boğalarla dost oldum, koçlar hep sirtimdan vurdu
Evet iyi insanlar hepsi zor gün dostları
Evet yardım isteyen boğaya hiç rastlamadım. Siz psikolog musunuz?
Hii bir şey soracaktım da neyse o zaman 😀
Bune mk Oğlağın dostu Balık değil Akrep düşmanı da Koç değil Terazi düzgün yapın şunu
Mükemmel bir kafa uyumu isterm
Sen nesin
Güzel
Etkiler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?