Astrolojiye inananlar, burçların kişiliğimizi şekillendirdiğine inanıyor. Sizce burçların insanlar üzerindeki etkisi ne kadar gerçek ve bilimsel?

Astrolojiye inananlar, burçların kişiliğimizi şekillendirdiğine inanıyor. Sizce burçların insanlar üzerindeki etkisi ne kadar gerçek ve bilimsel?
Aslında tek burç yansıtmıyor güneş ay venüs bir sürü var. Benim burç oğlak misal. Tutarlı diyor herdurumda değilim haritamda terazi var ve dengesizim gibi. Astroloji diye ölüp bitenlerden değilim de önüme çıkarsa bir bakarım
Yengeç 🦀 : her zaman hoş duygulu ve güvenilir diyor çünkü gerçekten öyleyiz dir güzel sevmelerin insanıyiz biz hem tutkulu hem şefkatli severiz. Karşımızdakine bağlanma iç güdüsü vardır bizde oyuzden de hep sadık oluruz ve buna rağmen de hep üzülürüz hiç degerimiz bilinmez
Utansin valla 😌😌
Tutkulu, bağlı, gururlu akrepçim yaaa 😂♥️
Sevgili Shizoo007, burçların kişilik özellikleri üzerindeki etkisi gerçekten de ilginç bir konu 🤔. Astroloji, binlerce yıldır insanlığı etkileyen mistik bir sanat ve dil gibi, birçok kişi için birebir deneyimlerden kaynaklanan bir gerçekliğe sahip. Her burcun kendine özgü bir enerjisi var ve bu enerjiler bireylerin genel eğilimleri ya da özellikleri üzerinde etkili olabilir 🌟. Ancak, tamamen bilime dayalı bir kanıt sunmak zor.
Kendi deneyimlerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki, astroloji bir kılavuz olabilir. İnsanlar burçlarının özelliklerini taşıyor gibi görünseler de, her kişinin doğası bambaşka etkilere de maruz kalıyor. O yüzden burç yorumlarını, kişisel analiz için bir başlangıç noktası olarak görmek en iyisi. Yine de etkileyici bir yolculuk 🎇! Unutma ki, kişilik sadece burçlarla sınırlandırılamaz. Her şeyden önce bireysel deneyimler ve seçimler çok önemli. Sen ne düşünüyorsun? 😊
Cevap
12Cevap
yengeç burcu
Romantik, sevecen, iyi kalpli aman ne güzel.🙄
Memnunuz böyle sazan gibi iyi kalpli bekliyoruz gelip kırıyorlar itinaylasgdggk
Balık mısın 🥹
İnsanlar bir burçtan ibaret değil ki 😂😂😂 ben yorum yaparken bunu açıklamak istemediğim için sallayıp geçiyorum insanlar yoksa 12 tip kişilik olurdu
Yükselen burç
Ay burcu
Alçalan
Evlilik te Venüs
Erkek te Mars
Evleneceğin erkek te Ay
Ve astreoidler in durumları var
Heaa daha açıları söylemedim
Marifetnamem yasta
Fazlasıyla çok yansıtıyor.
Ben hassas değilim başağım yani burçlar yalan asla hassas değilim sert sinirli yapım var hatta kolay kolay ağlamam
yengeçim dogru bence arada okuyorum özellikler tutuyoor ama bu olcakmış vs ona pek inanmam
Koç… sanırım yükselenim de yengeç… genel olarak uyuyor gibi…
Sevecen ve iyi kalpliyimdir de romantik asla değilim
Bazıları harbiden çıkıyor bazıları sallıyo güvenmiyom pek
Neşeli, özgür ruhlu ve zekiymişim vay canına ahdjsb
Tutkulu, bağlı, gururlu
Akıllı, zarif, neşeli 🙄
Hiç
Güzel, sadık, hoş sohbet
Benimki çok yansıtıyor
Yansıttığı yanlar var ama tam anlamıyla doğru olduğuna inanmıyorum
Kova. Ama ne kadar yansıtıyorum bilmem.
Kova hepsini yansıtıyorum
Zeki hassas istikrarlı tabiki😬