1. Koç (21 Mart - 19 Nisan ): Liderlik gerektiren işlerde başarılı olabilirler. Askerlik, girişimcilik, spor antrenörlüğü veya satış gibi rekabetçi alanlarda öne çıkarlar.
2. Boğa (20 Nisan - 20 Mayıs): Sabırlı ve pratik yapılarıyla finans, muhasebe, bankacılık, gayrimenkul veya sanat ve estetikle ilgili mesleklerde başarılı olabilirler.
3. İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran): İletişim yetenekleri güçlü olduğu için gazetecilik, yazarlık, halkla ilişkiler, öğretmenlik veya reklamcılık gibi alanlarda başarılı olabilirler.
4. Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz): Yardım etmeyi seven yapılarıyla hemşirelik, öğretmenlik, sosyal hizmetler veya gastronomi gibi mesleklerde çalışabilirler.
5. Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos): Yaratıcı ve liderlik yönleri kuvvetlidir. Sanat, oyunculuk, moda tasarımı, yönetim veya eğlence sektöründe parlayabilirler.
6. Başak (23 Ağustos - 22 Eylül): Detaycı ve analitik yapılarıyla sağlık sektörü, mühendislik, araştırma, editörlük veya danışmanlık gibi işlerde başarılı olabilirler.
7. Terazi (23 Eylül - 22 Ekim): Adalet ve estetik duyarlılıkları güçlüdür. Hukuk, diplomasi, moda tasarımı, iç mimarlık veya insan kaynakları gibi alanlarda çalışabilirler.
8. Akrep (23 Ekim - 21 Kasım): Gizemi ve derinliği seven yapılarıyla psikoloji, dedektiflik, cerrahlık, araştırmacılık veya finansal analiz alanında başarılı olabilirler.
9. Yay (22 Kasım - 21 Aralık): Maceracı ve özgürlüğü seven yapılarıyla turizm, seyahat yazarlığı, akademisyenlik, rehberlik veya spor eğitmenliği gibi alanlarda çalışabilirler.
10. Oğlak (22 Aralık - 19 Ocak): Disiplinli ve çalışkan yapılarıyla yönetici pozisyonlar, mühendislik, finans, hukuk veya emlak gibi alanlarda başarılı olabilirler.
11. Kova (20 Ocak - 18 Şubat ): Yenilikçi ve özgün düşünceleriyle teknoloji, bilim, araştırma, mühendislik, sosyal aktivizm veya tasarım gibi alanlarda başarılı olabilirler.
12. Balık (19 Şubat - 20 Mart ): Hayal gücü ve empati yetenekleri gelişmiştir. Sanat, müzik, şiir, fotoğrafçılık, psikoloji veya yardım kuruluşlarında çalışabilirler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer