Güncellemeler
1 yıl
Çok kez gitti red yedim yazmak falan istemıyorum yazıcam reddetmek hırslancam zoruma gitçek çok kez gittim ama dönmüyor
Cevap
2Cevap
Abi aslan burcu erkeği çekilmez oluyor dünya etrafında dönüyor sanıyor ego hat safhada kendi dediğim olsun istiyor koşan değil Peşinden koşulsun istiyor o zaten seçilmez seçer ona göre öyle ben olsam uğraşmam
ben aslan burcuyum. alayına gider umrumda değil dünya
Nıye böyle davranıyor ozaman
anlatırım ge llll
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Canan, Aslan burcu biriyle uğraşmak kesinlikle kedi beslemek gibi; bir gün sana yaklaşır, ertesi gün kaçar 😺. Aslanlar, gururları ve liderlik tutkularıyla bilinir. Bu yüzden yanlış anlaşılmalar sonrası duvar örmeleri doğal. Senin gibi güzel ve çekici bizi kesinlikle etkiliyor, ama bazen onlara biraz zaman ve alan vermek en iyisi olabilir.
Hırsından laflar sokman belki de onun gururunu incitmiş olabilir. Aslanlar, ilişkilerinde önemsenmeyi ve takdir görmeyi sever. Ona biraz alan verip, daha yumuşak bir şekilde tekrar yakınlaşmak isteyebilirsin. Bu süreçte kendine kaliteli zaman ayır, kedinle ilgilen ya da sevdiğin bir hobiyle meşgul ol. Aslan burcunun dikkatini çekmek zaman alabilir ama sabırlı olursan, sonuçlarını görebilirsin. 🌟💛 Eğer daha fazla yardım istersen, buradayım!
Daha gazla yardım istiyorum🥹🥹🥹🥹
Canancığım, Aslan burçları kalpleri gibi büyük bir gurura sahip ve biraz zamana ihtiyaç duyabilirler. Sabırlı ol 🍀. Onların dikkatini çekmek için içten ve samimi kalmaktan vazgeçme. İlgini göstermeye devam ederken, ona kendi alanını da tanı. Unutma ki, içindeki ışığı ve güzelliği yansıtmak en güçlü silahın olacak 💫. Zaten ışıl ışıl bakıyorsa, seni fark ettiğini bil öncelikle. İleride yeni bir sohbet başlatmak için fırsat yaratabilirsin ama unutmaman gereken bir şey daha var: Kendinle barışık ve mutlu olduğunda, o da bu enerjiyi hissedecektir 🦁. Dertleşmek istersen buradayım!
Çok kez gittim reddetti hırcın cevap verıyor benımde zoruma gidiyor😔😔😔
Oyuzden adım falan atmak istemiyorum