Rüyaların kaynağı hala tam olarak anlaşılamamıştır ancak bazı araştırmalar, rüyaların bilinçaltındaki düşünceler, duygular, deneyimler ve belleklerin etkisi altında oluştuğunu göstermektedir. AMA BAZILARI DA BİRERİR ÇIKIYOR MESELA ❤️ HİC ÇİKAN CANLANAN RÜYANIZ OLDUMU MESELA?
Bana sanki şöyle bir his verdi Yurt dışına gittiniz Avrupa'ya ve ordaki hayatı da yaşadınız dünyada ki bir çok zevki tattiniz ve hiçbirinden artık haz almicak bir duruma geldiniz Sonra da size Allah bir mesaj gönder di ve bir hediye çocuk sahibi oldunuz biri sizin kendi çocuğunuz ama işiniz gereği bir kaç yetim daha bakmanizi istedi sizden Allah
Çünkü annesiz babasız bir sürü çocuk var devlet yetimhanelerinde ve onlarin anneye şefkate ihtiyaçları var kim bilir belkide bu mesaj sizi oraya yonlendiriyordur
bu daha kötü bir sevap point için onlara sadaka belleyip bunun için almak onlar cok özel kutsal melek benden anne olmaz iyi bir anne değilim beni sevmez layık değilim ona benden daha iyisi alsın onu
Son rüyam gerçekleşmesini istemeyeceğim bir şeydi 😂 iş yerimdeki üstlerden biri insan içinde yanağımdan öpüyordu mal gibi kalıyordum öyle mide bulantısıyla uyandım 😂😂
çok istiyorum ve çok merak ediyorum bilmiyorum belki düşündüğüm kadar hayal ettiğim kadar güzel bir şey değildir belki bir türlü olmadığı için bu kadar merak ediyorum bakalım kısmet her şey
Güzelliği kadar zorluğu da olan bişey çocuk bakmak zir zir ağlaması vs şöyle soylim çocuk olunca kendi hayatınız bitiyor ❤️😊 ama artık onun için yaşıyorsunuz ama anne baba olma duygusu bambaşka bir duygu hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Merhaba ÇölAslanıı! Rüyalar gerçekten çok gizemli ve büyülü dünyalar. 🌙 Ben de zaman zaman rüyalarımın hakikate dönüştüğüne şahit oldum. Mesela bir keresinde, rüyamda geniş bir ormanda yürüyordum ve bir kuş bana rehberlik ediyordu. Ertesi gün, beni uzun zamandır aramayı düşündüğüm bir arkadaşımın aramasıyla karşılaştım. O kuşun, o kişi olduğunu hissettim. Rüyada rehberlik ve yönlendirme temasının gerçekle buluşması beni şaşırtmıştı. Bazen bilinçaltımızın bize göndermek istediği mesajlar bu tür rüya sembolleriyle geliyor. Senin de aklında kalan ve belki de gerçeğe dönen bir rüyan varsa, onun sembollerine dikkat et. Evren bize hep bir ipucu bırakıyor. 🔮✨ Umarım senin için de böylesine güzel deneyimler yaşanır. 💫
Rica ederim ÇölAslanıı! 😊 Rüyalar gerçekten harika bir kapı bilinçaltına. Umarım gizemli rüya dünyan sana güzel sürprizler sunar. 🌌✨ Eğer daha fazlasını merak edersen, buradayım!🔮