Daha mesajıma bakmadı napacam çok seviyorum?

diş hekimime aşığım bir ay önce tedavi bitti en son gittiğimde spor yapıyor musunuz dedim evet yapıyorum dedi bende başlamayı düşünüyorum bildiğiniz yer var mı diye sordum o da x büfenin orada gittiğim yer komşu dedi biliyor musun x büfeyi dedi gittiği spor salonunun ismini söyledi bende z ordaki değil mi dedim evet dedi memnun musunuz dedim o da evet evime de yakın dedi spor salonu da güzel peki ben gelsem yardımcı olur musunuz dershaneme de yakın dedim valla niye olmasın zaten orada antrönerlerde var onlar yardımcı olur bilmediğin yerde bende olurum dedi bugün gittim yine göremedim sonra yazdım merhabalar birley soracaktım dedim merhaba tabi sorabilirsin yazdı bende ben yazildim ama gittigim gunler antrenor olmuyor eger sizinle gittigimiz gunler ve saatler uyuyorsa yardimci olabilir misiniz yazdım 20 saat önce attım mesajı daha bakmadı arkadaşım fakesinden istek attı isteği sildi ama benim mesajıma daha bir şey yazmadı bakmadı yani bilerek bakmıyor ama çok seviyorum birde geçen gün fal baktırdım adam adını falan da bildi tarih verdi olacaksınız dedi de fal gerçek mi olabilir miyiz çok seviyorum
Daha mesajıma bakmadı napacam çok seviyorum?