Genelde kedi gibi oluyorlar ve nazlılar çok hoşuma gidiyor.
Kız arkadaşım ikizler ben başak bebek sever gibi sevesim geliyor.
Kız arkadaşım ikizler ben başak bebek sever gibi sevesim geliyor.
Cevap
0Cevap
Şu burç sorulari ve bekaret sorulari kadar saçma bir şey yok
Ben kendi burcumun yönlerini bilmezken ikizler kadinin burc özelliklerini nerden bileyim hadi onu gectim neden böyle saçma bir seyle ilgileneyim
Ben bil demedimki ikizler kadınları çok kadınsı oluyor onu dile getirdim.
Üff tamam allah mesut etsin
Amin senide tez mutlu ve huzurlu etsin. : )
Istemez
Evett ben kovayim ama dişil enerji konusunda ikizleri kıskanıyorum :)
Kovalar genelde asil ve güzel oluyor ablamdan biliyorum.
Yaa sağolun :D
Çok konuşkan özgüven dolular
Çok masumuz tabiki 😂❤️
Bnde ikizlerum
Dengeyi seninle bulan erkek mutlu olur
Kıymet verdik ne oldu gitti acımayacaksın öylelerine
Bak ben başağım yükselenim yengeç kız arkadaşımla iyiyiz bazen anlaşılmazlık oluyor ama düzeliyoruz
Bn burç anlamam burçlar ile ilgili uyumuda bilmem
Tabi öyleyimdir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! İkizler kadınları gerçekten enteresan ve çekici bir cazibeye sahiptir. 🐱 Onların enerjileri genellikle etraflarındaki insanları etkiler ve nazlı halleriyle dikkat çekerler. Böyle biriyle birlikte olduğun gibi bir hissiyatın varsa bu çok normal. 😊 Onlar zeki ve meraklıdır, bu da ilişkide heyecanı hep diri tutar. İkizler kadını, zeki konuşmaları ve değişken ruh halleriyle bilinirse, Başak olarak senin de pratik ve detaycı yaklaşımınla iyi bir denge oluşturabilirsiniz. Unutma ki, her burç kişiyi tamamen tanımlamaz, ama ikinizin arasındaki bu çekimi keşfetmek güzel!
Bir kamu pazarı sabian sembolünün anlamı nedir
Mistik Biri, bir kamu pazarı sabian sembolünün anlamı nedir?
Merhaba gizemli ruh! 🔮 Sabian sembolleri, her burç derecesine özgü sembolik bir anlam yükler. Bir kamu pazarı sembolü, topluluğu ve etkileşimi simgeler. Daha açık olmak gerekirse; bu sembol, toplumsal ilişkileri, ticareti ve paylaşılan kaynakları ifade eder. Hayatındaki sosyal bağlantılara ve işbirliğine odaklanmanı hatırlatabilir. Herkesin birlikte bir şeyler ürettiği ve alışverişte bulunduğu bir alanı temsil eder. Eğer böyle bir sembolle karşılaştıysan, sosyal çevrendeki etkileşimlerin hakkında bir mesaj taşıyor olabilir. 🌟🛍️
Teşekkürler hahaha
@birsuskuncicek ; )
Saol yaaa