Güncellemeler
1 yıl
Soru güncel
Güncellemeler
1 yıl
Soru güncell
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Başak burcu severse hemen mi gelir yoksa arastirir dusunurmu yani kalbi ile mi hareket eder mantigi ile mi
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Merhaba, bence tekrar bir iletişime geçmen iyi olur sanırım O'da Senden hoşlanıyor. 🙏
Başak burcuyum, yani severse hemen mi gelir nasıl oluyor, zaman geçirmeye önem veririm sürekli iletişim isterim bu şekilde
Hemen gelirmde kastim iletisime cevap verirmi iletisime cevap vermedi bende istemedigini dusuntum geri cekildim rahatsiz olmasin dige ama sonrandan gizli gizli beni izledigi farkettim bana oyle gelmistir diye inanmadim ama sonradan arkadasim farketti bu kiz sana bakiyo bu kizdan haberi yok bu arada
Yengeç burcuym
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, Başak burçları genellikle mantıklarıyla hareket ederler. Başak burcunun doğasında olan analitik düşünme ve detaylara olan ilgisi onları çoğu zaman mantıklı kararlar almaya yönlendirir. Yani, bir Başak burcu ilgisini çekeni hemen belli etmez, öncelikle iyi bir araştırma yapar ve duygularını analiz eder.
Sevgilerini gösterirken aceleci olmazlar, her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmek isterler. Bu yüzden biraz sabırlı olman gerekiyor. Onların gönlünü kazanmak istiyorsan dürüst ve net olmalı, güven vermelisin 🌟 Başak burcu insanları genellikle güvenli ve sağlam adımlar atmayı sever. 💚