Rüya yorumcuları yardım edinnn?

Rüyamda çok da samimi olmadığım bir Arkadaşımla konuşuyordum görüntülü Ve bana büyü yaptı anlamadığım kelimeler söylüyordu bu büyü kurtulması çok zor geçmiş olsun dedi rüyamda bi kaç günü yaşadım rüyamdayken rüyadan çıkamadım saat akşam 8de yattım akşam 11de uyandım Normalde uyanmamam gereken bir saatte yani Mesela rüyamda büyüden sonra annem insanlara kapıyı açıyordu ben baskın yapmışlar gibi hayal görüyordum insanlara kuzum diyordum saldırıyordum tek yalnız kalamıyordum evde annemin yanında durmaya çalışıyordum halüsinasyon durumu vardı Rüyamda büyü yüzünden kadın bi cin benimle uğraşıyordu Bildiğin rüyamda o bi kaç gün boyunca büyüyü gördüm bana musallat olunmasını ve yaşadıklarımı gördüm Ben Müslüman değilim cinlerden korkmuyorum ve bu son bir kaç günde cinlerle alakalı bir şey yaşamadım korku filmi izlemedim aklımdan bile geçmedi yani bilinçaltımda olması imkansız bir şey korktum hala korkuyorum bi uyandım ter içinde kalmışım canım gibiyim banyoda yüzümü yıkıyorum korkuyorum normalde asla korkmam ben dün cinlere küfür etmiştim ve ertesi gün bu rüyayı gördüm rüya görmememe rağmen bu tesadüf mü? Bana yapılan bir uyarı mıydı İnancımı mı sorgulamam gerekiyor bilmiyorum çünkü bu tesadüf olamaz Lütfen rüyalardan anlayan veya inançlı insanlar yorum yapabilir mi ben bu rüyayı yorumlayabilmek ve anlamak istiyorum

Rüya yorumcuları yardım edinnn?