Astroloji & Burçlar Doğum haritası anlayan acil biri yardım edebilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Doğum haritamı çıkarttırdım ama açıklama hiçbir şey yok bulmaca gibi zerre anlamıyorum lütfen anlayan biri yazsın Doğum haritası anlayan acil biri yardım edebilir mi? Cevapla Doğum Soruları Beğen Paylaş Takip Et
GeceninKralicesiii Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% Balık 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 438 cevap paylaştı. Bu nasıl doğum haritası 🤔 aynı kader matrisine benziyor 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum ki yodha diye bir uygulamadan yabancı bir astrolog a yaptırmıştım Yorumla GeceninKralicesiii Balık 1 yıl Klasik olanı çıkar istersen. Normalini bile okuyanı zor bulacakken, bunu okuyabileni daha zor bulursun. Ben doğum haritalarına bakmama rağmen fotoğraftakinin mantığını anlayamadım. Ev yerleşimleri garip, açı dereceleri yok. Anlamadım 🤔 Yorumla Soran 1 yıl Abla nasıl çıkarayım param yok ahahha Yorumla GeceninKralicesiii Balık 1 yıl Paran olmasına gerek yok ki. Astro. com gibi siteler zaten ücretsiz çıkarıyor Yorumla Soran 1 yıl Hemen bakıp atıyorum abla Yorumla Soran 1 yıl Abla baktım çok fazla seçenek var harita çıkartma için hangisini seçeceğin Yorumla GeceninKralicesiii Balık 1 yıl Natal chart seçip bilgilerini girmen yeterli Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl İyi bir astrolog var bildiğim. Atmamı ister misin sana? 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Öğrenciyim şu an 0 olduğum için ücretli astrologa atamıyorum Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Bu nasıl doğum haritası 🤔 aynı kader matrisine benziyor
Bilmiyorum ki yodha diye bir uygulamadan yabancı bir astrolog a yaptırmıştım
Klasik olanı çıkar istersen. Normalini bile okuyanı zor bulacakken, bunu okuyabileni daha zor bulursun. Ben doğum haritalarına bakmama rağmen fotoğraftakinin mantığını anlayamadım. Ev yerleşimleri garip, açı dereceleri yok. Anlamadım 🤔
Abla nasıl çıkarayım param yok ahahha
Paran olmasına gerek yok ki. Astro. com gibi siteler zaten ücretsiz çıkarıyor
Hemen bakıp atıyorum abla
Abla baktım çok fazla seçenek var harita çıkartma için hangisini seçeceğin
Natal chart seçip bilgilerini girmen yeterli
İyi bir astrolog var bildiğim. Atmamı ister misin sana?
Öğrenciyim şu an 0 olduğum için ücretli astrologa atamıyorum
Bu hint astroloji millet batiyi bilmiyor hint cok zor
hiç anlamıyorum ya :(