Astroloji & Burçlar Kalbi görüyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ne guzell Güncellemeler1 yıl Cogunluk kalp değil dedi peki öyle olsun Kalbi görüyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bana daha cok kadinin basina koydugu camasir selesi gibi geldi 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Yok yok iyi bak Cevap sahibi 1 yıl Yok ya g. otu kalkik tavuk gibi bisey o Soran 1 yıl Peki
göklerdengelenşey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% Yay 1 yıl O kalp değil abla kahve telvesi hasdfhsah 1 0 Yorumla
MonswerAselll Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% İkizler 1 yıl civciv veya tavuğa benziyor daha çok 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Tamam civciv olsun Yorumla MonswerAselll İkizler 1 yıl tamam Yorumla
ananaslıpopkek00 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% Terazi 1 yıl Kalp değil o böbrek 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yok dalak Yorumla ananaslıpopkek00 Terazi 1 yıl Tamam tamam pankreas olsun hadi. Yorumla
Mavis7 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 99% Boğa 1 yıl Sen onu nereden gördün çıkarttın bi de ya puahdjsb 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Kalp olduğunu düşündüm ne var bunda 🥺 Yorumla
tarihizle Takip Et Master Yaş: 61 , eic 99% Koç 1 yıl Seni çok seven biri var 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Cidden mi Yorumla tarihizle Koç 1 yıl Evet yokmu yoksa Yorumla Soran 1 yıl İnsh vardır Yorumla tarihizle Koç 1 yıl Sen hissedersin Biliyorsun ama Söylemiyorsun Yorumla Soran 1 yıl Aklımda var biri 🙃 Yorumla tarihizle Koç 1 yıl Yaaa sonunda ağzındaki baklayı çıkardın Yorumla Soran 1 yıl Olabilir Yorumla tarihizle Koç 1 yıl İyi hayırlı olsun Yorumla Soran 1 yıl Hayırlı olduğu filan yok tahmin o Yorumla tarihizle Koç 1 yıl Kızdın...Peki güle güle Yorumla Soran 1 yıl Kızmadım Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% Akrep 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 460 cevap paylaştı. Kalp değil büyük ve renkli bir göz yani nazar var 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Nazar hep var önlemini al diyorlar ama ne yaoim daha Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% Aslan 1 yıl Ben dağ başında uluyan kurt gördüm orada 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Kız hayallerimi yiktin Yorumla minikkladyy Aslan 1 yıl Belki de seni çağıran nasibindir yavrum ne diyim 😀 Yorumla Soran 1 yıl İyi bakalım inşallah 🙃😂 Yorumla Bulutsencer Akrep 1 yıl Aynen bozkurtlar arkadakide 3 hilal Yorumla Soran 1 yıl @Bulutsencer anlamı ne oluyor kötü mu Yorumla
mellcn Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% Boğa 1 yıl Benim bileğimdeki damarlar kalp şeklinde 😂🤭 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Güzel ama kalbe benziyor dimi Yorumla mellcn Boğa 1 yıl Evet yan bakınca anımsatıyor Yorumla
500daysofsummer Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% Aslan 1 yıl kan görüyorum hocam vahşet görüyorum 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% Yay 1 yıl Tünemiş bir kuş o kalp değil 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 Koç 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 352 cevap paylaştı. Popo yanağına benziye 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% Koç 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 570 cevap paylaştı. Gördüm aşk gidiyor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nereye Yorumla AliceMixfield Koç 1 yıl Sıla parası kazanmaya Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% Koç 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,9b cevap paylaştı. Civcive benziyor 0 3 Yorumla Soran 1 yıl İyi bak Yorumla Aristokratımsı Koç 1 yıl Ayakları var Yorumla Soran 1 yıl Kalp var yanında kus Yorumla
Metamortan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 34% Yengeç 1 yıl Bence popis ooo 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Kiskanclar Yorumla
Fafof007 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 Aslan 1 yıl 3 boyutlu hemde. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ay ne güzel dimi Yorumla Fafof007 Aslan 1 yıl Hadi hayırlı işler. Kabarmış. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bana daha cok kadinin basina koydugu camasir selesi gibi geldi
Yok yok iyi bak
Yok ya g. otu kalkik tavuk gibi bisey o
Peki
Hormonlu kalp mi zöösls
O kalp değil abla kahve telvesi hasdfhsah
civciv veya tavuğa benziyor daha çok
Tamam civciv olsun
tamam