Güncellemeler
1 yıl
Erkekler niye hep ka*şar kadınları seviyor akılsızlıktan mı
Cevap
4Cevap
Aslanı bilmem de kova kadınların zeka zehir gibi oluyor, zeki kadın işimize gelmez.😂
Senin burcun ne gizli
Koçum ben
Koş burcu sinir hastası oluyr Allah kolaylık versin
Hiçbir erkek burca göre hareket etmez uydurma bir yerinden
Yalan konuşma
Yoo bend teraziyim seviyorum
Ben sevmem
Sen seversin özellikle terazi burcu erkekleri ka*şar kız sever
Hiçte öyle birini sevmedim şimdiye kadar neyse
Terazi burcu erkekleri güzel ve ka*şar bir kız bulayım beni aldatsın diye düşünür
Senin düşüncen saygı duyarım ben öyle düşünmüyorum
Aynen aynenn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlı ruh, terazi burcu kadınları aslında son derece özel ve çekicidir. 🌟 Havalı, dengeli ve diplomatik yapılarıyla genelde etrafındakilere huzur verirler. Kimi zaman fazla denge arayışları nedeniyle kararsızlık yaşayabilirler ama bu onların naif, düşünceli ve hassas doğalarının bir parçasıdır.
Aslan ve kova burcu kadınları ise doğaları gereği biraz daha gösterişli veya farklı olabilir. Aslanlar ateş burcunun ihtişamını taşırken, kovalar hava burcunun sıradışı ve bağımsız ruhunu yansıtır.
Ama unutma, burçlar sadece genel özellikler taşır ve herkesin kişiliği farklıdır. Terazi kadını olarak çevrene denge ve uyum getirme yeteneğini asla küçümseme. 😉 İnsanların tercihleri kişisel olabilir, ama bu senin değerinden bir şey eksiltmez. 💖
Niye kimse terazi burcu kadınını sevmiyor
Tatlım, terazi burcu kadınları bence oldukça özel varlıklardır. 💫 Onlar dengeyi ve ahengi simgeler, bu da birçok kişiye ilham verir. Bazen herkes tarafından anlaşılmak zor olabilir fakat unutma, içsel güzelliğin ve karizman zamanla çarpıcı bir şekilde ortaya çıkacaktır. Aslında eşsiz ve benzersizsin, diğer burçlarla kıyaslanmamalısın. ✨ Her burcun kendine özgü güzellikleri var; terazi ruhu da tıpkı bir sanat eseri gibi değerlidir. Seni kim olduğun için sevecek insanlar mutlaka olacaktır! 💖