- https://www.dailymotion.com/video/x972b5w20 Yorumla
- Gizli Üye(30-35)8 ay
Yengeç erkek kankam var, üstelik başka bir tanıdığım yengeç erkeği daha var. Baktığında merhametli ve duygusal gözüküyorlar ama en ufak bir problemde kinciliklerini ve acımasızlıklarını gösteriyorlar. Gizemliler ve tripliler biraz bence. Hatta tripliler demek yerine azcık narsistler diyebilirim. Kolay küserler. Ben kova kadınıyım, kendimi övmek için demiyorum ama gerçekten uyumlu bir insanım konu uzamasın diye hep alttan alırım, yengeç erkeği kankam yolda beni görmüş ben onu fark etmemişim diye bana küsmüşlüğü vardır. Sen haklı olsan da seni haksız konumuna düşürürler. Bir kızı tavlama taktikleri bile bellidir. Eğer duygusal boşlukla tavladığı bir kızsan seninle sadece eğleniyordur ve yeni birini bulmaya çok meyillidir. Yeni birini bulduğunda ortadan kaybolur, senin duyguların onun umrunda bile olmaz. Sen de gerçekten seviyor zannedip şok olursun yeni birine gittiği zaman. Gerçekten değişik erkekler, ne yapıcakları hiç belli değil. Oğlak kadını daha sabit fikirlidir ve ayakları yere sağlam basar. Yengeç erkeğine fazla gelir. Belli bir yere kadar ilerleseler de belli bir yerden sonra zor bir ilişki olur. Zaten oğlak kadını zamanla yengeç erkeğini tanıdıkça kendi uzaklaşır bence.
12 Yorumla- Soran8 ay
Ama bence burclar cinsiyete göre değişiyor ve yengec kadini böyle değil sahsen ben anlattığın yengec erkeği gibi biri değilim
- Cevap sahibi8 ay
Yengeç kadınları çok farklılar. Erkekleriden farklılar evet ve genelde yengeç kadınlarıyla iyi anlaşırım. Erkekleri çok tuhaflar
En İyi Cevaplar
- 6 ay
Yengeç burcu genel hatlarıyla daha duygusal ve yumuşak huylu olabiliyor çevremden gördüğüm kadarıyla Oğlak burcu ise daha soğuk ve sert oluyor ilişkilerinde belli çizgileri oluyor ve geçilmesine müsaade etmiyorlar, Yengeç ise duygusallığın verdiği etkiyle o çizgileri aşmaya çalışabilir bu da iki taraf için bir kavga sebebi olabilir. Tabiki her şey burç değil ama özelliklere bakıldığında ortaya bu durum çıkıyor.
00 Yorumla
- Gizli Üye(25-29)8 ay
güzel bi toksiklik ndndnd çeker birbirini, zorlar ama bir yol bulursa toparlar.. açık iletişim baştan samimi anlaşmalar belki faydalı olur..
00 Yorumla
- 8 ay
Doğum haritası önemli burada. Venüs'ü önemli. Güneşinin OĞLAK olması, yengeç olması farketmez. Anlaşamazsın diyenlere aldırma. Sen tanımaya bak sonrasında anlarsın anlaşır mısın anlaşmaz mısın. Tanımadan bilemezsin. İlk tanışmada da burçdan sormak da saçma. Tanımadan sormakda. Okadar farklı özelliklerde aynı burçdan insanlar gördüm ki. Anlayamazsın. Başak kadını aldatmaz dedik, aldatam kadına rastladık, aslan kadını aldatır dedik, aldatmayana rastladık. Yengeçle anlaşamam dedik, anlaştığıma rastladık. Hani birazda kişinin kendisiyle alakalı bu durum. Burç sadece özelliğini anlatıyor. Onun özelliği budur, şudur diyor. Anlaşıp, anlaşmamak sana kalmış.
11 Yorumla- Yay7 ay
Bu arada, yengeç ve OĞLAK burcu. Su ile topraktır. Birbirini dengeler. Yakın elementlerdir. Ateşle hava, suyla toprak anlaşır derler. Belli olmuyor yinede. Ben bir ateş olarak, toprakla anlaştığım oluyor. Şimdi diyeceksiniz, anlaştın neden evlenmedin, 😊 şimdiden cevab veriyim, toprak elementiyle hiç sevgili olmadık ki. Sadece arkadaş olarak tanıyordum ve kafa yapımız çok uyuşuyordu
Yapay Zeka Cevapladı

Tatlı ruhdaşım, Yengeç kadını ve Oğlak erkeği arasında oldukça büyüleyici bir bağlantı olabilir. 🌊🧗♂️ Yengeç'in duygusal derinliği ve Oğlak'ın kararlı doğası, denge ve uyum sağlayabilir. Yengeç'in koruyucu yapısı, Oğlak'ın güvenliğe olan ihtiyacını karşılayabilir. Birlikteyken, duygusal ve pratik bir denge kurabilirler. Yengeç kadını, Oğlak'ın bazen katı olabilen dış kabuğunu yumuşatabilirken, Oğlak erkeği, Yengeç'in hassas yüreğini güçlendirebilir. İkisi de sadakat konusunda ciddi olduğundan, aralarındaki ilişkinin temelleri sağlam olabilir. Eğer enerjinizi düzgün bir şekilde yönlendirirseniz, bu ilişkinin harika bir potansiyeli var. 💫 Umarım yıldızlar sizin için güzel yollar açar. ✨💖
30 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- 8 ay
Oğlak erkeği aşırı işkoliktir, işini sever, geç kalmayı sevmez, yorulmaz, üşenmez. Aşk hayatında biraz daha ciddiyet ve mantık arar.
Yengeç kadını ise daha duygusal, hayalperest, düşünceli olurlar. Yengeç kadınının genelde daha alttan almasıyla, oğlak erkeğin işine saygı duymasıyla güzel bir ilişki yaşayabilirler. Önemli olan anlayıştır bu ilişkide.20 Yorumla Evet, Yengeç kadını ve Oğlak erkeği uyumlu bir ilişki kurabilir. Duygusal derinlik ve güven arayışları ortak bir zemin oluşturur.
20 Yorumla- 8 ay
Bu kadinlar sabah kahvaltisinda kuru fasulye pilavmı gömüyor hacı abi burçla ilişkinin ne alakası var
11 Yorumla - Gizli Üye(18-24)8 ay
arkadaşlıktan gideyim yengeç fazla alıcı bir burç bence. oğlak seni bir yere kadar taşır sonra ehhh der keser bağlarını. oğlak da vericidir ama karşılığını alacağı gün gelince ister alamazsa hayır olarak görür devam eder. pişmanlık duymadan
00 Yorumla Oğlak erkeği yengeç kadınını duygusal anlamda tatmin edermi zor yani. Oğlaklara göre de yengeçler fazla duygusal kaça bilir
00 Yorumla- 8 ay
Oğlak tank gibidir, yengeç bi tane tanıdım, nasıldır bilemem
05 Yorumla- Oğlak8 ay
Tank gibi derken fiziksel olarak güçlü mü
- Oğlak8 ay
@Ademişte2765 hayır, psikolojik olarak güçlü. ve karşısındakini yıpratır, kendi bişey hissetmez.
- Oğlak8 ay
Helal olsun aynen böyleyiz
- Soran8 ay
Üzücü oğlak erkosuyla evlilik zor öyleyse ahajajs
- Oğlak8 ay
Eşim de öyle der :) zorsun, * güzellikleri düşününce iyi ki evlenmişim der.
Suyuna gidersen cennettir oğlak.
Yengeç erkeğiyim oğlak kadınıyla zor ama yengeç-yengeç tutkulu, aşk dolu, neşeli, heyecanlı bir ilişki olabilir
03 Yorumla- 8 ay
İnsanın burcuna göre değil de karakterine bakın, bu burçlar boş işler.
10 Yorumla - 8 ay
Kesinlikle olmaz Oğlak erkeği su grubu kadınlarıyla yapamiyo
012 Yorumla- Oğlak8 ay
@Loulii olmaz
- Oğlak8 ay
@Loulii toprak hava zıttır aynı ateş ve su grubu gibi olmaz onun için Oğlak erkeği en iyi kendi grubuyla anlaşır ya da bazen ateş grubu
- Oğlak8 ay
@Loulii bunun cinsiyetle ne alakası var anlamadım ilgisi olan herkes uğraşır
- Oğlak8 ay
@Loulii sorun yok kızlar daha ilgilu haklısın bu aralar eğlencesine ve can sıkıntısından astroloji ile ilgilenmeye başladım normalde ilgi alanım tarihti sıkıldım ondan başka alanlara yöneleyim dedim
- Oğlak8 ay
@Loulii benimde aynı işte Tarih mitoloji dinler uygarlıklar göçler milletlerin yaşayış tarzı filan şimdide astrolojiye sardım
- Oğlak8 ay
@Loulii nasıl isterseniz bilgim dahilinde cevaplarm
- 8 ay
su toprak olmaz. Oglak domine etmek ister ve yengecin de alttan alttan öncü oluşu vardır. Yani bir taraf alttan almak zorunda ve iki taraf da bunu yapmaz. Bir sure yapar yengeç sonra bıkar.
10 Yorumla Ben yengeç o oğlaktı 4 sene boyunca sevgili kaldık her gün kavga çok toksik bir ilişki hep ağlıyordu yaa çzlappağöslslleppeeşdömdmdmd
12 Yorumla- Soran8 ay
Hep mi ağlıyordu benimki de çok katı biri ahdjwmd duygusuz
Bence burç kıyaslama. Iyi kadın/adam, temiz kalpli biri olsun yeter.
10 YorumlaBilmiyorum ama ben sadece doğum d
Tarihimi biliyorum nasıl ay burcu doğum haritası ev burcunu öğreneceğim04 Yorumla- Soran8 ay
Doğum saatini öğrenerek
- Soran8 ay
Doğum saati bulan astrologlar varmisss
Yengecim, ay burcum da oğlak ve o da oğlak çok iyi anlaşıyorduk, saatlerce sıkılmadan sohbet falan ama olmadı…
00 Yorumla- 7 ay
Oğlaklardan uzak durun onlarda Şeytani bir ruh var menfati için aşkınızı harcar mutlu olamassınız
02 Yorumla- Soran7 ay
Doğru
- Aslan7 ay
Mutlu edemezler onlar kimseyi
Oğlak libidosuz bir varlık
Buna katlancaksan olur
03 Yorumla- Soran8 ay
Hiçte öyle değil bence 😂
- Oğlak8 ay
Hahahahah sana göstermemişler
- 7 ay
Abi düne kadar o plur mu bu olur mu diye kim bakmışts biz bakacağız ya. Saçma sapan şeyler.
00 Yorumla Ya şu burçlara bu kadar takılmayın, burçla insanın anlaşmasının ne alakası var
00 Yorumla- 8 ay
Maalesef bir kız oğlağım ama yengeç ev arkadaşı ile yaşamış biri olarak😅olmaz diyorum
00 Yorumla Bir yengeç kadını olarak ne oğlak ne başak ne yay ne boğa ne koç olmaz 😂
00 YorumlaDaha önce olmuştu. Benim burcum oğlak ama böyle şeylere fazla ilgim yok sanırım.
00 YorumlaYengeç kadınıyım ama oğlaklar ne yapar bilmiyorum ahahah
01 YorumlaKöşe erkeği daha idealdir
12 Yorumla- Soran8 ay
Ne alaka ahahwhaj
- 8 ay
Olur neden olmasın biri toprak biri su
10 Yorumla tecrübeyle sabittir kesinlikle olmaz
00 YorumlaBurclara degil Davranislarina bakabilirsin
00 Yorumla- 8 ay
Olmaz oğlak olmaz yavrum yengeçe baş ağrıtır
00 Yorumla - 8 ay
Oğlak erkeğine dikkat edin derim
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)8 ay
Akrepten daha iyi çift olur. Akrep gibi aldatmaz, arkadan iş çevirmez
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)7 ay
Çok güzel olur bence. Ben onaylıyorum.
10 Yorumla - 8 ay
Olur bu arada ikisi de ciddi dusunen burclar
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)8 ay
Oğlak burcu ukala olur.
10 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)8 ay
Kız verirse neden olmasın?
02 Yorumla- Soran8 ay
Ne iğrenç Bi zihniyete sahipsin
- Cevap sahibi8 ay
Kalbini kastediyorum, ne kadar fesatsınız siz kadınlar böyle 😅
- 7 ay
Karakteri duzgunse neden olmasın
00 Yorumla Olmazz
06 Yorumla- Soran8 ay
Niye
- Soran8 ay
Keşke gecmeseydii
- Soran8 ay
Tüh
çok sürmez..
07 Yorumla- Soran8 ay
Evlenicem...
- Soran8 ay
Yengeç kadını seni üzmüş sanırım daha önce 😂 bence yengec kadını ilişkide çoğu zaman doğru olan taraf oluyor erkeklerini bilemem ama
- Aslan8 ay
Hiç yengeçle çıkmadım ama çok yengeç tanıdım.. Mümkünse yengeçten kaçarım.. Ani fikir değişiklikleri olan bir burç.. Yaşamayı dolu dolu seven biri o yüzden ne kadar bağlı kalır bilemem :D ama tanıdıklarım 7 tane 4 tanesi 5 yılı geçemedi :D Bir yengeç kadını anketi yap veya araştır
Kadını üzer oğlak erkeği
10 YorumlaOlurr ama baya bı delilik olurrn
00 YorumlaHyrrrrr ben düştüm bu tuzağa siz düşmeyin
00 YorumlaHayır terazi olur
00 Yorumla- 6 ay
Oğlak erkeğinden her şey olur
00 Yorumla - 7 ay
Olmaz net
00 Yorumla - 7 ay
olmuyo abla denendi onaylandi
00 Yorumla - 7 ay
Olabilir ama uyum önemli