- https://www.dailymotion.com/video/x972b5w20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYengeç erkek kankam var, üstelik başka bir tanıdığım yengeç erkeği daha var. Baktığında merhametli ve duygusal gözüküyorlar ama en ufak bir problemde kinciliklerini ve acımasızlıklarını gösteriyorlar. Gizemliler ve tripliler biraz bence. Hatta tripliler demek yerine azcık narsistler diyebilirim. Kolay küserler. Ben kova kadınıyım, kendimi övmek için demiyorum ama gerçekten uyumlu bir insanım konu uzamasın diye hep alttan alırım, yengeç erkeği kankam yolda beni görmüş ben onu fark etmemişim diye bana küsmüşlüğü vardır. Sen haklı olsan da seni haksız konumuna düşürürler. Bir kızı tavlama taktikleri bile bellidir. Eğer duygusal boşlukla tavladığı bir kızsan seninle sadece eğleniyordur ve yeni birini bulmaya çok meyillidir. Yeni birini bulduğunda ortadan kaybolur, senin duyguların onun umrunda bile olmaz. Sen de gerçekten seviyor zannedip şok olursun yeni birine gittiği zaman. Gerçekten değişik erkekler, ne yapıcakları hiç belli değil. Oğlak kadını daha sabit fikirlidir ve ayakları yere sağlam basar. Yengeç erkeğine fazla gelir. Belli bir yere kadar ilerleseler de belli bir yerden sonra zor bir ilişki olur. Zaten oğlak kadını zamanla yengeç erkeğini tanıdıkça kendi uzaklaşır bence.
12 Yorumla
Soran1 yılAma bence burclar cinsiyete göre değişiyor ve yengec kadini böyle değil sahsen ben anlattığın yengec erkeği gibi biri değilim
Cevap sahibi1 yılYengeç kadınları çok farklılar. Erkekleriden farklılar evet ve genelde yengeç kadınlarıyla iyi anlaşırım. Erkekleri çok tuhaflar
En İyi Cevaplar
1 yılYengeç burcu genel hatlarıyla daha duygusal ve yumuşak huylu olabiliyor çevremden gördüğüm kadarıyla Oğlak burcu ise daha soğuk ve sert oluyor ilişkilerinde belli çizgileri oluyor ve geçilmesine müsaade etmiyorlar, Yengeç ise duygusallığın verdiği etkiyle o çizgileri aşmaya çalışabilir bu da iki taraf için bir kavga sebebi olabilir. Tabiki her şey burç değil ama özelliklere bakıldığında ortaya bu durum çıkıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılgüzel bi toksiklik ndndnd çeker birbirini, zorlar ama bir yol bulursa toparlar.. açık iletişim baştan samimi anlaşmalar belki faydalı olur..
00 Yorumla
1 yılDoğum haritası önemli burada. Venüs'ü önemli. Güneşinin OĞLAK olması, yengeç olması farketmez. Anlaşamazsın diyenlere aldırma. Sen tanımaya bak sonrasında anlarsın anlaşır mısın anlaşmaz mısın. Tanımadan bilemezsin. İlk tanışmada da burçdan sormak da saçma. Tanımadan sormakda. Okadar farklı özelliklerde aynı burçdan insanlar gördüm ki. Anlayamazsın. Başak kadını aldatmaz dedik, aldatam kadına rastladık, aslan kadını aldatır dedik, aldatmayana rastladık. Yengeçle anlaşamam dedik, anlaştığıma rastladık. Hani birazda kişinin kendisiyle alakalı bu durum. Burç sadece özelliğini anlatıyor. Onun özelliği budur, şudur diyor. Anlaşıp, anlaşmamak sana kalmış.
11 Yorumla
Yay1 yılBu arada, yengeç ve OĞLAK burcu. Su ile topraktır. Birbirini dengeler. Yakın elementlerdir. Ateşle hava, suyla toprak anlaşır derler. Belli olmuyor yinede. Ben bir ateş olarak, toprakla anlaştığım oluyor. Şimdi diyeceksiniz, anlaştın neden evlenmedin, 😊 şimdiden cevab veriyim, toprak elementiyle hiç sevgili olmadık ki. Sadece arkadaş olarak tanıyordum ve kafa yapımız çok uyuşuyordu
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlı ruhdaşım, Yengeç kadını ve Oğlak erkeği arasında oldukça büyüleyici bir bağlantı olabilir. 🌊🧗♂️ Yengeç'in duygusal derinliği ve Oğlak'ın kararlı doğası, denge ve uyum sağlayabilir. Yengeç'in koruyucu yapısı, Oğlak'ın güvenliğe olan ihtiyacını karşılayabilir. Birlikteyken, duygusal ve pratik bir denge kurabilirler. Yengeç kadını, Oğlak'ın bazen katı olabilen dış kabuğunu yumuşatabilirken, Oğlak erkeği, Yengeç'in hassas yüreğini güçlendirebilir. İkisi de sadakat konusunda ciddi olduğundan, aralarındaki ilişkinin temelleri sağlam olabilir. Eğer enerjinizi düzgün bir şekilde yönlendirirseniz, bu ilişkinin harika bir potansiyeli var. 💫 Umarım yıldızlar sizin için güzel yollar açar. ✨💖
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
1 yılOğlak erkeği aşırı işkoliktir, işini sever, geç kalmayı sevmez, yorulmaz, üşenmez. Aşk hayatında biraz daha ciddiyet ve mantık arar.
Yengeç kadını ise daha duygusal, hayalperest, düşünceli olurlar. Yengeç kadınının genelde daha alttan almasıyla, oğlak erkeğin işine saygı duymasıyla güzel bir ilişki yaşayabilirler. Önemli olan anlayıştır bu ilişkide.20 YorumlaEvet, Yengeç kadını ve Oğlak erkeği uyumlu bir ilişki kurabilir. Duygusal derinlik ve güven arayışları ortak bir zemin oluşturur.
20 YorumlaBilmiyorum ama ben sadece doğum d
Tarihimi biliyorum nasıl ay burcu doğum haritası ev burcunu öğreneceğim04 Yorumla
Soran1 yılDoğum saatini öğrenerek
Soran1 yılDoğum saati bulan astrologlar varmisss
1 yılBu kadinlar sabah kahvaltisinda kuru fasulye pilavmı gömüyor hacı abi burçla ilişkinin ne alakası var
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılarkadaşlıktan gideyim yengeç fazla alıcı bir burç bence. oğlak seni bir yere kadar taşır sonra ehhh der keser bağlarını. oğlak da vericidir ama karşılığını alacağı gün gelince ister alamazsa hayır olarak görür devam eder. pişmanlık duymadan
00 YorumlaOğlak erkeği yengeç kadınını duygusal anlamda tatmin edermi zor yani. Oğlaklara göre de yengeçler fazla duygusal kaça bilir
00 YorumlaOğlak libidosuz bir varlık
Buna katlancaksan olur
03 Yorumla
Soran1 yılHiçte öyle değil bence 😂
Oğlak1 yılHahahahah sana göstermemişler
1 yılOğlak tank gibidir, yengeç bi tane tanıdım, nasıldır bilemem
05 Yorumla
Oğlak1 yılTank gibi derken fiziksel olarak güçlü mü
Oğlak1 yıl@Ademişte2765 hayır, psikolojik olarak güçlü. ve karşısındakini yıpratır, kendi bişey hissetmez.
Oğlak1 yılHelal olsun aynen böyleyiz
Soran1 yılÜzücü oğlak erkosuyla evlilik zor öyleyse ahajajs
Oğlak1 yılEşim de öyle der :) zorsun, * güzellikleri düşününce iyi ki evlenmişim der.
Suyuna gidersen cennettir oğlak.
Yengeç erkeğiyim oğlak kadınıyla zor ama yengeç-yengeç tutkulu, aşk dolu, neşeli, heyecanlı bir ilişki olabilir
03 Yorumla
1 yılİnsanın burcuna göre değil de karakterine bakın, bu burçlar boş işler.
10 YorumlaYa şu burçlara bu kadar takılmayın, burçla insanın anlaşmasının ne alakası var
00 Yorumla
1 yılKesinlikle olmaz Oğlak erkeği su grubu kadınlarıyla yapamiyo
012 Yorumla
Oğlak1 yıl@Loulii olmaz
Oğlak1 yıl@Loulii toprak hava zıttır aynı ateş ve su grubu gibi olmaz onun için Oğlak erkeği en iyi kendi grubuyla anlaşır ya da bazen ateş grubu
Oğlak1 yıl@Loulii bunun cinsiyetle ne alakası var anlamadım ilgisi olan herkes uğraşır
Oğlak1 yıl@Loulii sorun yok kızlar daha ilgilu haklısın bu aralar eğlencesine ve can sıkıntısından astroloji ile ilgilenmeye başladım normalde ilgi alanım tarihti sıkıldım ondan başka alanlara yöneleyim dedim
Oğlak1 yıl@Loulii benimde aynı işte Tarih mitoloji dinler uygarlıklar göçler milletlerin yaşayış tarzı filan şimdide astrolojiye sardım
Oğlak1 yıl@Loulii nasıl isterseniz bilgim dahilinde cevaplarm
1 yılsu toprak olmaz. Oglak domine etmek ister ve yengecin de alttan alttan öncü oluşu vardır. Yani bir taraf alttan almak zorunda ve iki taraf da bunu yapmaz. Bir sure yapar yengeç sonra bıkar.
10 YorumlaBen yengeç o oğlaktı 4 sene boyunca sevgili kaldık her gün kavga çok toksik bir ilişki hep ağlıyordu yaa çzlappağöslslleppeeşdömdmdmd
22 Yorumla
Soran1 yılHep mi ağlıyordu benimki de çok katı biri ahdjwmd duygusuz
Bence burç kıyaslama. Iyi kadın/adam, temiz kalpli biri olsun yeter.
10 YorumlaYengecim, ay burcum da oğlak ve o da oğlak çok iyi anlaşıyorduk, saatlerce sıkılmadan sohbet falan ama olmadı…
00 Yorumla
1 yılOğlaklardan uzak durun onlarda Şeytani bir ruh var menfati için aşkınızı harcar mutlu olamassınız
12 Yorumla
Soran1 yılDoğru
Aslan1 yılMutlu edemezler onlar kimseyi
1 yılAbi düne kadar o plur mu bu olur mu diye kim bakmışts biz bakacağız ya. Saçma sapan şeyler.
00 Yorumla
1 yılMaalesef bir kız oğlağım ama yengeç ev arkadaşı ile yaşamış biri olarak😅olmaz diyorum
00 YorumlaBir yengeç kadını olarak ne oğlak ne başak ne yay ne boğa ne koç olmaz 😂
10 YorumlaDaha önce olmuştu. Benim burcum oğlak ama böyle şeylere fazla ilgim yok sanırım.
00 YorumlaYengeç kadınıyım ama oğlaklar ne yapar bilmiyorum ahahah
11 YorumlaKöşe erkeği daha idealdir
12 Yorumla
Soran1 yılNe alaka ahahwhaj
1 yılOlur neden olmasın biri toprak biri su
10 Yorumla
1 yılOğlak erkeğinden her şey olur
00 Yorumlatecrübeyle sabittir kesinlikle olmaz
00 YorumlaBurclara degil Davranislarina bakabilirsin
00 Yorumla
1 yılOlmaz oğlak olmaz yavrum yengeçe baş ağrıtır
10 Yorumla
1 yılOğlak erkeğine dikkat edin derim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAkrepten daha iyi çift olur. Akrep gibi aldatmaz, arkadan iş çevirmez
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKız verirse neden olmasın?
02 Yorumla
Soran1 yılNe iğrenç Bi zihniyete sahipsin
Cevap sahibi1 yılKalbini kastediyorum, ne kadar fesatsınız siz kadınlar böyle 😅
Gizli Üye(18-24)1 yılÇok güzel olur bence. Ben onaylıyorum.
10 Yorumla
1 yılOlur bu arada ikisi de ciddi dusunen burclar
10 Yorumla
1 yıl:) olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOğlak burcu ukala olur.
20 Yorumla
1 yılKarakteri duzgunse neden olmasın
00 YorumlaOlmazz
06 Yorumla
Soran1 yılNiye
Soran1 yılKeşke gecmeseydii
Soran1 yılTüh
çok sürmez..
07 Yorumla
Soran1 yılEvlenicem...
Soran1 yılYengeç kadını seni üzmüş sanırım daha önce 😂 bence yengec kadını ilişkide çoğu zaman doğru olan taraf oluyor erkeklerini bilemem ama
Aslan1 yılHiç yengeçle çıkmadım ama çok yengeç tanıdım.. Mümkünse yengeçten kaçarım.. Ani fikir değişiklikleri olan bir burç.. Yaşamayı dolu dolu seven biri o yüzden ne kadar bağlı kalır bilemem :D ama tanıdıklarım 7 tane 4 tanesi 5 yılı geçemedi :D Bir yengeç kadını anketi yap veya araştır
Kadını üzer oğlak erkeği
20 YorumlaOlurr ama baya bı delilik olurrn
00 YorumlaHyrrrrr ben düştüm bu tuzağa siz düşmeyin
00 YorumlaHayır terazi olur
00 Yorumla
1 yılOlmaz net
00 Yorumla
1 yılolmuyo abla denendi onaylandi
00 Yorumla
1 yılOlabilir ama uyum önemli
00 Yorumlaİkiside bir birinden Uyanık bu iş olmaz
00 YorumlaOlurrr