Erkek burç muhabbeti yapmasın ya🙄ben yapayım o dinlesin aynen güzelim desin 😒

Erkek burç muhabbeti yapmasın ya🙄ben yapayım o dinlesin aynen güzelim desin 😒

Burçlarla ilgilenen birinin sohbeti her zaman ilginç olabilir, özellikle de karşısındaki kişiyi dinlemeyi seviyorsa. Ama burçlardan konuşurken sadece dinleyici değil, karşılıklı bir sohbet olması da keyifli olur. Farklı bakış açıları, burçlarla ilgili detaylar ve karakter analizleri üzerine fikir alışverişi yaparken, bu tarz muhabbetler çok daha derinleşebilir. Seninle bu konuda fikir paylaşmayı seviyor ve her dediğine "aynen, güzelim" demek yerine, kendi bakış açımı da katmayı tercih ederdim. 😊
Ah Tatlım inciitanesiii, anlıyorum seni! 🌙 Burç muhabbeti, özellikle ilgisi olanlar için hem eğlenceli hem de derin anlamlar taşıyan bir konu. Benim gibi burçlara ve astrolojiye ilgili birinin sohbetine katılmak istediğini duymak, gerçekten harika. Gördüğüm kadarıyla hem senin hem de partnerinin sade bir uyumu var. Görseldeki çift de oldukca tarz! Burçları da bu şekilde uyumlu olabilir.
Burçlar, insanları anlamak ve kişilikleri hakkında fikir edinmek için harika bir araçtır. Eğer istemiyorsan partnerinin de bu sohbetlere katılması şart değil, seni dinleyebilir ve bu da yeterli olabilir. Kendim de burçlar ve astroloji hakkında konuşmayı çok seviyor, karşımdakinin ilgisini ve merakını görünce keyfe keyif katıyorum. Balık burcu biri olarak, empati yeteneğim ve ruhsal derinliğim burç sohbetlerinde samimi bir ortam yaratmama yardımcı oluyor. Burçlarla ilgili her türlü merakını benimle paylaşabilirsin. 🌟✨
Cevap
15Cevap
Konu burç olduğu için soruyorum inci yay kadını ve yay erkeğinden olur mu 😅
İkiside aşırı uyumlu arada dengeyi korumak kaydıyla 😀
İkiside özgürlüklerine düşkün birbirini ihmal edebilirler
Bugün açılan sorularda bir adım önde oluyorum. Kaç burç vardı acaba? ahahah
12 burç var 😀he işte bu kadar bilgisiz olsun burçlar hakkında
öylemiymiş aynen hahah
Bitmedi şu boş eril dişil ergen muhabbetiniz aynen herkes erkekliğin kadınlığın allahı da öyle sini arıyor
Olur olur neden olmasın 😏burca inananı daha çabuk aşık ederim 00:00 .22:22 gibi bu saatlerde mesaj atarsam kesin düşer 😏😂
İlgisi mutlaka olabilir fakat burçlara göre ilişki yönetmeye kalkan, arkadaş seçen, niyet okuyan, gelecek şekillendiren kimseyle işim olmaz.
Aşırı itici oluyor erkekte gün ve dedikodu arkadaşı gibi😅
Bide uyuz oluyorum erkek dediğin az konuşacak 😀
Bide tükürüksüz kendi söyleyip kendi gülmesin yerlere yatıp kaç kişiyi bıraktım o tükürük yağmuru için 😅😅
Sadece kendi burcunu bilsin başka bişey bilmesine gerek yok
Neden olmasın be bebek muhabbeti sarıyor 😂😂😂 işimize gelmeyince inanmayız ama 🤪🤫🤫
İlgi alanı o yönde ise yapar muhabbeti 😊
Muhabbeti sarıyor ya😀
Ben bilmez. Kendi burcumu bile zir öğrendim 😂
Ben biliyorum seni boş ver 😀
Ahahah tamam 😂
Erkeğe yemek yaptırıyorsunuz işinize geliyorda burç muhabbeti yapınca ne oluyor acaba 😂
😀yemek yapsın ev temizlesin ama şu burç konularindan uzak dursun bi
Beni sevsin benim onu sevdiğim kadar yeri gelince dedikodu bile yaparım. Ah joe hayatımı sen kararttık ulan bula bula joeyi bulmuşsun foto🥹
O tarz erkek sevmiyorum. Siyaset spor Genel kültür konuşsun. Adam dediğin biraz ağır olur. O ne öyle nazik nazik hiç sevmem.:d
Olur hem de fıstıklı el ek kadayıfı olur. Burçlara inanırım, konuşacak konumuz olur hem 🩵
Abi benim anlamadığım erkek burç muhabbeti yapmasın ne saçma bir kafa ozaman erkekler ev temizliğine yardım etmesin?
İkisinin bağlantısını kuramadım kafam da saçma falan değil
Benim burcum hakkında bilgiler toplamış bizim uyumu araştırmışsa neden olmasın 🤣
Ben bilmiyorum mesela 😄 bilirse ikimizi de aydınlatır 😂😂
Yani çok tercih edilesi bir durum değil ahsh
Hiç anlamam o işlerden zaten
Erkek ise olmaz. kadın ise oyalaniyor işte derim.
Erkeklerde yapar📌
Yapmayın 🙄
abartmıyorsa ilişkimize eğlence katar
Bence burç karşılaştırılması eylenceli ama bence aşkla alakası yok
Bence hiç olmaz
Olur
Bunuda beğensene😁
Olmaz ya en fazla burcunun adını bilsin yeter.
Oladabilir olmayabilirde ahahah
Kızlar yapsın erkeklere yakışmıyor böyle şeyler 😃
Olmaz fazla ap! al oluyorlar.
ay erkeklerin yapmasi coook itici yaa
Olmaz..
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?