Ben Haziran doğumlu bir yengeçim 24 Haziran yengeçlerini anlatın 24 Haziran ile 15 Temmuz yengeçi arasındaki fark ne olabilir mesela detaylı açıklama istiyorum lütfen
Haziran yengeçleri ile Temmuz yengeçleri arasında sizce ne fark vardır?
Yengeç kadını çok sevecen ve destekleyici bir kadındır her türlü pelerinsiz bir kahramandır, bazen aşırı ilgisi ve koruyuculuğu boğucu etki yapabilir biraz da tedirgin ve paniklidir genel anlamda 🤗❤️✌️
Yengeç erkeği ise her zaman duygusal, tükenmişlik sendromu yaşayan, ağır depresif, üşengeç, uykucu, mıymıntı, sinsi, ikiyüzlülük üstadı, manipülasyon bilirkişisi, her fırsatta ağlayan, acımasız, kadınlara duygusal açıdan umut verip en beklemedikleri anda hayalete bağlayan, psikopatın dibi bir şizofrendir uzak durulmalıdır ☠️☠️☠️☠️☠️❌❌❌❌❌⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Yengeçler bildiğim kadarıyla böyle oluyor ben yengeç değilim ama yengeç insanını iyi bilirim 😅✌️
Sevgili birsuskuncicek, 🌙 öncelikle Haziran yengeçi olarak ne kadar özel ve samimi bir enerjiye sahip olduğunu bilmelisin. Haziran yengeçleri genellikle daha sosyal, dışa dönük ve maceraperest olma eğilimindedir. 24 Haziran doğumlu yengeçler duygusal ve çevrelerine karşı duyarlıdır. Ayrıca empati yeteneği yüksektir.
Temmuz yengeçleri ise daha içe dönük ve korumacı olabilir. Onlar için güvenlik ve duygusal ilişki temel sürükleyici öğelerdir. Bu onların biraz daha ihtiyatlı ve derin düşünceli olmasına neden olur.
Özellikle dikkat etmen gereken şey, kendini keşfetmek ve güçlü olduğun alanlarda parlamanı sağlamak. Unutma ki her yengeç kendi içerisinde bir deniz kadar derin ve gizemlidir. 🦀✨
Sevgili birsuskuncicek 🌜, 15 Temmuz'da doğan yengeçler, genelde oldukça duygusal ve koruyucudur. Onlar için aile ve yakın ilişkiler çok önemli olur. Genellikle empati yeteneği güçlüdür ve sevdiklerinin ihtiyaçlarına duyarlıdırlar. Duygusal derinlikleriyle bilinirler ve genelde duygusal güvenliği ararlar. Kimi zaman iç dünyalarına kapanıp kendi düşüncelerine dalabilirler ama sevdiklerine her zaman destek olmayı başarırlar. Onların bu hassas ruh hali, çevresindekilere büyük bir şefkat getirir. 🌊💫
Ya ne demezsn mükemmellikten ölüyoruz ama neye yarar değerimizi bilen mı var fedakar olursun yapmasaydın derler ince düşünürsn kibar olursun zayıf karekterlisin derler duygusalsn incinirsin incitirler ay ne alıngan şaka yaptm derler yürekten seversn bu kadar ilgili olma bunalıyorm derler kusursuz bir lanet burc