Ben Haziran doğumlu bir yengeçim 24 Haziran yengeçlerini anlatın 24 Haziran ile 15 Temmuz yengeçi arasındaki fark ne olabilir mesela detaylı açıklama istiyorum lütfen
Haziran yengeçleri ile Temmuz yengeçleri arasında sizce ne fark vardır?
Yengeç kadını çok sevecen ve destekleyici bir kadındır her türlü pelerinsiz bir kahramandır, bazen aşırı ilgisi ve koruyuculuğu boğucu etki yapabilir biraz da tedirgin ve paniklidir genel anlamda 🤗❤️✌️
Yengeç erkeği ise her zaman duygusal, tükenmişlik sendromu yaşayan, ağır depresif, üşengeç, uykucu, mıymıntı, sinsi, ikiyüzlülük üstadı, manipülasyon bilirkişisi, her fırsatta ağlayan, acımasız, kadınlara duygusal açıdan umut verip en beklemedikleri anda hayalete bağlayan, psikopatın dibi bir şizofrendir uzak durulmalıdır ☠️☠️☠️☠️☠️❌❌❌❌❌⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Yengeçler bildiğim kadarıyla böyle oluyor ben yengeç değilim ama yengeç insanını iyi bilirim 😅✌️
Ya ne demezsn mükemmellikten ölüyoruz ama neye yarar değerimizi bilen mı var fedakar olursun yapmasaydın derler ince düşünürsn kibar olursun zayıf karekterlisin derler duygusalsn incinirsin incitirler ay ne alıngan şaka yaptm derler yürekten seversn bu kadar ilgili olma bunalıyorm derler kusursuz bir lanet burc