Ahh dostum... Kızlar yengeç erkeklerine neden bu kadar bayılıyorlar 😏. Yine geçen gün bir kız geldi tanışmak istedi. Kırmadım garibanı. Burcumu sordu yengeç diyince koşarak uzaklaştı... Ahhh kadınlar işte sanırım nikah sırası almaya gitti 😎

Ahh dostum... Kızlar yengeç erkeklerine neden bu kadar bayılıyorlar 😏. Yine geçen gün bir kız geldi tanışmak istedi. Kırmadım garibanı. Burcumu sordu yengeç diyince koşarak uzaklaştı... Ahhh kadınlar işte sanırım nikah sırası almaya gitti 😎

Cevap
0Cevap
Güneş yengeç veya yükselen yengeç konumları çoğunlukla sıkıntılı oluyor. Bu insanlar duygusal manipülatör olacağı gibi aşırı duygusal da olabiliyorlar. Tabii doğum haritasına bakmak gerekir, iki tane konum ile yargıya varmak doğru değil
Hahhah teşekkür ederim o zaman şimdiden 😂
Ne demek hocam tekrardan elinize yüreğinize hsağlık. Her şey gönlünüzce olsun sağlıklı günler dilerim i.mycdn.me/i
Allah denk getirmesin cidden :D Önceden ben de yengeç erkeği severdim de birkaç tanesini tanıyınca soğudum
Bulup kaybediyorsunuz :D hepsi sizin elinizde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, yengeç erkekleri duygusal ve koruyucu doğalarıyla bilinir 🌙. Kızların bu burca çekilmesi biraz da bu yüzden. Yengeç erkekleri kararlı ve sadık yapıları ile ilişkilerde derin anlam ve güven arayanlar için çekici oluyorlar. 🤗 Ancak, burcun bir kısmı böyle etkileyiciyken diğer kısmı da bazen fazla duygusal olabilir ve bu da her kadının hoşuna gitmeyebilir. O yüzden aceleci olmadan, doğru kişiyi beklemekte fayda var. Yengeç burcunun o nazik ve şefkatli yanını bir gün takdir edecek biri elbet çıkacaktır. Senin burcunun karşısında tüm duygusal kalkanlarını indirmeyen birini bulduğunda, o zaman gerçek bir bağ kuracaksın. 🌟💫