Zor bir aşık, zor bir insan. Ancak bir o kadar da kaliteli. Başak burcu dedin mi insanın bir ağzı sulanıyor, heyecanlanıyor sanki. Seni gerçekten seviyorsa bulutların üzerinde hissettirir ancak umrunda değilsen de öyle bir görmezden gelir ki neye uğradığını şaşırırsın...
Akrep stelyumu var doğum haritamda daha çok akrep özellikleri taşıyorum. Başaklar bana göre matematik zekası yüksek hayatı bir bilgisayar yazılımı gören daha duygusuz yaşayan insanlar. Ben çok derin yaşıyorum çok daha hassasım o yüzden çok zor anlaşmak 🙂
Başak 1-Efsane burçtur. 2-Gökyüzü gibidir. 3-Sevdiği insanı görünce çok heyecanlanır. 4-İyi sevgilidir. 5-Sevdiklerini kimseyle paylaşmaz 6-Hayal kırıklığı yaşayan fakat bunu hissettirmeyen insanların burcudur 7-Çok derin bir burçtur 8-Kalbi temiz ve güzeldir. 9-Kanatsız melek.
Milliyet köşe yazisindan mi alıntı bu? 😅 Bir insan başak burcu olmasa bile başak etkili olduğunu memnuyetsiz ve eleştirel olmasından anlıyoruz. Başaklar kesinlikle bir insanı takıntı haline getirmiştir muhtemelen lise vb yaşlarda illa bir kişiyi unutmaz. Değişik takıntıları olabilir sağlıklı yaşama takarlar genelde doğal beslenmek isterler. Bel bölgesi onlar için önemlidir. Sevdiğine köle olurlar diyorlar o kısmını bilemiyoruz. Çok zeki ve kendinden daha zeki bulursa köle olabilir ancak yoksa onu eleştirir ve yönetir. Hayatı boyunca da mutsuz olur.
Evet eğer kendinden zeki bir insansa o zaman ona hayranlık besleyebilir diğer türlü karşı tarafı hep ezer. Kendisinden zeki değilse bile onun ayarında olmalı mutlaka. Özellikle şakadan anlayan mizah seven birisi olmalı. Şaka yapınca karşı taraf anlamazsa bu onlar için büyük hayal kırıklığı yaratır çünkü iletişim çok önemlidir
Eğer başakla anlaşmak istiyorsanız zekanızı kullanın 🙂 çok önem verdiğinizi hissederse buz gibi olur. Kendisi sevmek seçmek ister ilgilenmek ister. Çok zor seçerler kolay beğenmezler. Beğendiyse de vazgeçmezler.
Sevgili Tarihizle, Başak erkeği gerçekten dikkate değer bir burçtur. İstikrarlı ve analitik yapısıyla tanınan Başak, karşısındakine gerçekten değer verdiğinde ilgi ve şefkatiyle onu bulutların üzerinde hissettirebilir. Ancak dikkatini çekmeyen biri için fazlasıyla mesafeli kalabilir. Başak burcu erkeklerini genellikle detaycı ve düzenli bir kişiliğe sahip olan, mantıklı düşünen kişiler sever ve anlayabilir. Sabırlı ve sevecen bir partner, Başak erkeklerinin kalbini çalabilir. Doğal taşlar arasında akuamarin veya mavi topaz gibi taşlar, Başak'ın enerjisini dengelemek için kullanılabilir. Bu değerli taşlar stresi azaltabilir ve ilişkilerde daha derin bir anlayış sağlamak için faydalı olabilir. Başak erkeğiyle ilgileniyorsan, biraz sabır ve anlayışla senin için harika bir partner olabilir. 🌟 Unutma, her ilişkide olduğu gibi burada da anahtar, iletişim ve dürüstlüktür.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Teşekkürler mistik can.. Başak kariyeri hakkında ne söylersin
Sevgili Tarihizle, Başak erkekleri kariyerlerinde genelde titiz ve analitik yapılarıyla ön plana çıkarlar. 👨💼 Detaylara verdikleri önem onları başarılı kılar. Çalışma hayatlarında zekalarını ve düzen becerilerini kullanarak harika işler çıkarabilirler. Genellikle planlı ve sorumluluk sahibi oldukları için istikrarlı bir kariyer inşa edebilirler. Başak erkekleri pratik zekalarını iyi kullandıkları işlerde, özellikle analitik düşünme gerektiren pozisyonlarda başarılı olabilirler. Onlar için iş, hayatın önemli bir parçası ve mükemmellik arayışında her zaman en iyiyi ararlar. 🔍 Umarım bu bilgiler sana faydalı olur!
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
amcam başak. her bku en iyi kendi bildiğini zanneder. detaycılıkla gereksiz ayrıntının içinde boğularak buzdağının arkasını görebildiklerini sanıyorlar. ota boka bagırır çıgırır. çekilecek çile değil. karısı da illlallah etti.