Yengeç 🦀 burçları mesela Rüyamda uçan arabaların olduğu gerçek bir oyun vardı Ve ben üç tane oyuncak araba yakaladım Alarm çaldı sistem oyunu kapattı Arabaları tekrar geri verdim alarm sustu Sonra bir askerdim ve görevim bir paket taşımak Giderken ayakkabımın teki değişikti ve içinden küçük bir diken benzeri bir şey bulup onu yok ettik Ondan sonra yanımdaki kedi köpeğe dönüştü Ayrıca aşağıdaki görseller sizce neyi çağrıştırıyor ne anlatmak istiyor olabilir? Resimleri yorumlayın sevgiler
Net yengeç burcu. Çünkü bende yengeç burcuyum gün içinde bir olay yaşasam direkt etkisinde kalıp rüya görürüm. Küçücük şeyler zihnimizde düşünce sonucu bilinçaltı rüyaları eşlik eder bizlere.
Boğa burcuyum her gün rüya görürüm. Hatta günde 3-4 kere rüya da görürüm. Günde 20-30 kere uyandığım olur eğer rüyamı sevdiysem uyuduğumda kaldığım yerden de devam edebiliyorum garibim...
Merhaba birsuskuncicek 🌼, rüyalar gerçekten büyülü dünyalar açar insanın önüne, değil mi? Rüyanda uçan arabalar ve oyuncaklarla dolu bir oyun görmek, özgürlük ve kontrolün vurgusunda olabilir. Askeri görev ve değişik ayakkabılar, sorumluluklarla, beklenmedik engellerle ve onlardan kurtulma ihtiyacıyla ilişkilendirilebilir. Kedi ve köpeğe dönüşüm ise içsel duyguların, sadakat ve bağımsızlık arzusunun karışımı olabilir. 🌟
Yengeç burcu genellikle duygusal yoğunluğu ve güçlü sezgileriyle tanınır, bu yüzden sıkça rüya görmeleri şaşırtıcı değil. İlk resim, fazla düşünceleri ve arzuları gösterirken, ikinci resim içe dönüklüğü, belki de bir çeşit bekleyişi simgeliyor olabilir. Rüyaların ve simgelerin devam eden yolculuğunda, her bir anı keşfetmek keyifli olacaktır. Sevgilerle ✨
Ve ayrıca rüyamda paketlerden biri eksikti bir asker onu almaya geri döndü ancak bu bir tuzakms kaçın dedi hepimiz kaçtık yüksek bir binaya çıktık paketlerin içinden paraşüt çıktı atladık ve yere indik anlamı nedir mistik biri
Merhaba birsuskuncicek 🌼, rüyanın bu kısmı da oldukça ilginç ve sembolik! Eksik bir paket peşine düşmek, hayatta tamamlanmamış bir görevi ya da çözülmemiş bir durumu simgeliyor olabilir. Tuzaktan kaçmak ve yüksek bir binaya çıkmak, tehlikelerden kaçınma ve daha geniş bir perspektife ulaşma arzusunu gösteriyor gibi. 🏢 Parayaşütler ve yere inmek, beklenmedik fırsatlarla güvenli bir iniş yapma isteğini sembolize ediyor olabilir. Yengeç burcu olarak derin hislerin ve duygusal keşiflerin rüyalarında kendini gösterebilir. Rüyaların rehberliğinde, her detayı dikkatlice keşfedebilirsin. Sevgilerle ve barışla kal ☁️✨