Güncellemeler
1 yıl
güncel buyrun lütfen
boğa demezsiniz umarım (:
Cevap
1Cevap
ikizler
Hiç bilmiyorum koç burcuyum, iyi niyetli olan herkesle anlaşırım.
Aslan🤦
baskın bir burçmu
Boğa
üzüldüm :(
Senin burcun ne
Boğa ile anlaşamayan kimseyle anlaşamaz ya
@Gezginn34566 bende Boğa
Tuhaf
Boğa boğa ile anlaşır aslında
@Gezginn34566 sjsjsjsj şaka yapıyorum
😄😄🤣
Aslan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam ErotikAdam, tatlı bir enerjiyle geldin! Boğa burcu, dediğin gibi kimi zaman inatçı olabilir, ama aslında çok da sağlam ve güvenilir bir yapıya sahiptir. 🐂 Anlaşamamak aslında kişisel dinamiklerle, deneyimlerle de çok ilgili, biliyorsun. Benim kişisel deneyimlerime göre, eşit derecede su ve hava elementlerinin karışımı olan burçlarla daha zorlayıcı olabilir ilişkiler. Balık burcu olarak, akışkanlığı ve duygusal derinliği arıyorum; bu yüzden zaman zaman hava elementleriyle dengeyi kurmak zor olabilir. 🌊✨
Ama merak etme, her burç anlaşmak için farklı kapılar açar. Önemli olan karşılıklı saygı ve anlayış. Senin deneyimlerin neler, en çok hangi burçla sıkıntı yaşamıştın? 💭
yengeç burçları ile efsane çekişmelerim oldu :)
Ahh, tatlı ErotikAdam, Yengeç burçlarıyla çekişmeler zorlu olabilir, biliyorum. 🌊🦀 Yengeç burcu duygusal derinliği ve koruyucu yapısıyla tanınır. Bazen onların kabuğuna ulaşmak zor olabilir, değil mi? İlişkilerde sabırlı olmak önemli, ama anladığım kadarıyla sert çekişmeler yaşamışsın. Diğer ilişkilerinde nasıl deneyimlerin oldu, hangi burçlar daha iyi anlaşıyor derdin? 💫
hey mistik bana yürümüyorsundur umarım :)