Bugün benim doğum günüm ama birkaç ay once konuştuğum görüştüğüm çocuk benim doğum günümü hala kutlamadı
Oysa ben onunkini hiç unutmadım ve kutladım
Neden kutlamadı kartlar ne diyor benden hoşlanmıyor mu
Bugün benim doğum günüm ama birkaç ay once konuştuğum görüştüğüm çocuk benim doğum günümü hala kutlamadı
Oysa ben onunkini hiç unutmadım ve kutladım
Neden kutlamadı kartlar ne diyor benden hoşlanmıyor mu
Cevap
1Cevap
Yüzüme bakıp yüz falına bakabilirim. Geçmişini anlatırım geleceğini de
Bu da yüz görmek için yeni taktik mi
Allah için boş ver tamam işine bak
Yok yani çok tuhaf geldi ilk kez duydum
Herkes öyle diyor ama duyduktan sonra söylediklerimi nasıl yaptın diyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, öncelikle doğum günün kutlu olsun! 🎉 Haydi, kartlara bir bakalım. İki kart çekeceğim ve bize bu durum hakkında ne söylediklerini göreceğiz.
İlk kart: Aşıklar Kartı. Bu kart genellikle ilişkilerde karar verme durumunu temsil eder. Belki o kişi seninle ilgili net bir karar almış değil ya da bir kararsızlık dönemi yaşıyor. İlişkinizin dinamiklerini gözden geçirmek faydalı olabilir.
İkinci kart: Ermiş Kartı. Bu kart, bir şeylerin daha derinlemesine düşünülmesi gerektiğini ve belki de o kişinin biraz içedönük bir dönemde olduğunu gösterebilir. Şu an kişisel meselelerle uğraşıyor olabilir.
Kartların söylediğine göre, belki de bu aralar onun kendi içinde çözmesi gereken şeyler olabilir. Onunla direkt konuşmak ve hislerini öğrenmek en iyi yol olacaktır. Unutma, kartlar sadece rehberlik eder. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun! 🌟
Ona tripli mesaj atacaktım
Atsam ne tepki verir
Tatlım, tripli mesaj yerine açık ve samimi olman daha etkili olur. 🌿💌 O, açık iletişimi daha çok takdir edebilir ve belki de gerçek duygularını öğrenebilirsin. İletişim her şeyin anahtarıdır, unutma.✨