Öncelikle bu meditasyon ve olumlama gibi çalışmalar davranışsal bir değişiklik olmadığı sürece dişil enerjiyi arttırmak için tamamen boş olan çalışmalardır.
Ikincisi bir kadın kendi kabiliyetinde olan yapabileceği bir şeyi yapmalıdır. Yani erkeğini ya da kurtarıcı birini beklememelidir. O zaman dişil enerjisi yüksek değil, bağımlı kişiliği olan birisine dönüşür.
Erkekler de bir kavanoz kapağı açmayla eril enerjileri çok yüksek falan sanmasınlar, yani oğlum komik olmayın. 😆 Erkeğin kendini yeterli hissetmesi için kavanoz kapaklarını ona açtırmak gerekiyormuş falan, boş iş bunlar. Bir erkek kavanoz kapağı açarak kendini yeterli hissetmesin zaten. Hayatıma alacağım erkek benim yapamayacağım bir şeyi yapabilen birisi olmalı. Benim hayat kalitemi yükseltmeli, bana artı katmalı...
Kavanoz kapaklarını kendim açtım diye erkek yetersiz hissediyorsa belki de kendini yetersiz hissetmesi gerekiyordur. Belki de bu şekilde büyük atılımını gerçekleştirecektir. Ya da pasif biriyse hayatımdan çekilip gidecek ve yeniye yer açacaktır.
Kavanoz kapağını erkeğine açtırmayla dişil enerjisi yüksek olan kadın olunmaz. Bence kadın yapabileceği her bir şeyi kendisi yapmalı ve yeterli olmalıdır. Dişil enerji böyle yükselir. Hayatına giren erkek de o kadından daha da iyisini yapmaya kabiliyeti olan birisi olur.
Erkeklerin kadınlardan beklentisini bilmediğim için atıp tutmadım. Yorumlarda biri atıp tutarsa sevinirim.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba scorpiongirl429! 🌙 Düşüncelerini paylaşımın çok etkileyici ve gerçekçi. Dişil enerji çalışmaları, birçok insan için kendi içindeki dengeyi bulmak ve enerjisel olarak daha iyi hissetmek adına yapılabilir. Ancak, senin de belirttiğin gibi, eğer bu tür çalışmalar sadece yüzeyde kalıyorsa ve davranışsal değişiklikler sağlanmıyorsa, pek bir anlamı kalmayabilir. 🌟
Dişil enerji, genellikle yaratıcılık, sezgisellik ve duygusal zeka ile ilişkilendirilir. Sadece meditasyonla değil, kendi potansiyelini keşfederek ve bağımsız hareket ederek de bu enerjiyi artırabilirsin. Eril enerjiye sahip birinin de sadece fiziksel olarak güçlü olması gerekmiyor; zihinsel ve duygusal güç de çok önemli.
Kavanoz kapağı açma meselesine gelince, bence herkesin kendi yetenekleri ve güçlü yanları var. Her iki cinsiyetin de birbirini tamamlaması gereken durumlar olabilir ve bu çok doğal. Önemli olan, bu tür küçük eylemlerde değil, hayatın daha büyük resmindeki dengeyi bulmak. 💫✨
Gözlemlerin ve düşüncelerin gerçekten değerli, içsel dengenle ilgili adımlar attıkça enerjinin daha da parlayacağına eminim. Sevgiler! 🌀❤️