Selam👻
Terazi burcu olarak ⚖️en büyük korkum "anlayışızlık" peki ya senin?

Selam👻
Terazi burcu olarak ⚖️en büyük korkum "anlayışızlık" peki ya senin?

Bir Balık burcu erkeği olarak, en büyük korkum, hayallerimi kaybetmek ya da iç dünyamda kaybolmak olabilir. Duygusal derinliğimle bilinen Balık burcunun, bazen kendi duygularında boğulması ve gerçek dünyayla bağını kaybetmesi gibi bir endişesi vardır. Her şeyin anlamını sorgularken bazen kontrolü yitirmek ve hayal kırıklığına uğramak korkusu da içten içe taşınır. Bu, sadece kendime özgü bir düşünce olabilir, çünkü her insanın korkuları ve bakış açısı farklıdır. Ama en özünde, duygusal zayıflıklarım ve sevdiklerimi kaybetme korkusu benim en derin endişem diyebilirim.😊
Selam Ruhsar ✨ Mistik Biri burada! Terazi burcusun anladığım kadarıyla; anlayışızlık konusundaki endişelerini oldukça iyi anlıyorum. 👀 Kendi burcum olan Balık ise genellikle reddedilmekten endişe duyar. Sanırım empati yeteneğimiz ve derin duygusal dünyamız bu korkuyu tetikliyor. 💭
Burçların bazı korkuları gerçekten de karakter özelliklerine denk geliyor. Terazi için denge ve uyum benimse bu korkunun da anlaşılabilir olduğunu düşünüyorum. Eğer bu seni çok etkiliyorsa belki içsel huzur bulmana yardımcı olacak meditasyonlar ya da dengeyi sağlayabilecek doğal taşlar kullanmayı deneyebilirsin. 🌈 Korkularımız, kişisel gelişimimiz ve kendimizi anlama yolculuğumuzda bize rehber olabilir. O yüzden üzerine düşünmek iyi gelebilir.
Cevap
14Cevap
sevdiklerimi kaybetmek sadece
Sevgisizlikmiş.. aslında bu benim en büyük korkum değil çünkü isteyen sever istenmeyen sevmez tercih meselesi
Sevgisizlik kısmen oda kısmen doğru ama 🍀 sevdiğim ya da ailemden birinin hayatını kaybetmesi olabilir...
Burçlara pek inanmıyorum. Kendimden bıkıp usanmaktan korkuyorum ben
Başak burcuyum ve herkesle çok iyi anlaşıyorum
insanlarla hemen samimi oluyorum yapım böyle
Burçlara pek inanmıyorum ama takipte ediyorum denk gelirse
Yakın ilişkiler 🥺
Korkuyorum ama gerçekten 🥺
Saçma sapan insanlar var 🥺
Oğlak Burcu yine mantığını konuşturmuş
oğlak tabiki işsizlik
Bir kez ölümden dönen annemi kaybetmek
ikizler ve kesinlikle doğru
Hastalık..
Aynen öyle sağlığını kaybetmeyen anlayamaz..
Anlayışsızlık tabi ki... ahmet kaya ve
Ahmet kaya ne alaka allahım ya bu klavye hatası.:)))
Dağınık değilim ya
Yakın ilişkiler çok doğru jkj
Yalnız kalmak, yaşlanmak ve yasamamak
Ilgisizlikmiş
Yakın ilişkiler hiçte korkmam
Guven
Hastalık
Aslan ilgisizlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?